Autolla ajavien näkee toisinaan tekevän mitä kummallisimpia asioita. Siitäkin huolimatta, että ratissa pitäisi keskittyä vain ajamiseen.

Keskittymisen herpaantuminen ajaessa voi aiheuttaa vaaratilanteita tai jopa onnettomuuden. Siksi autoilijan pitäisi todella keskittyä vain ajamiseen.

Usein tilanne on kuitenkin se, että kun sinipukuinen virkamies ei ole paikalla, kanssa-autoilijoiden näkee tekevän mitä kummallisimpia asioita. Keräsimme listan sattumuksista, joita ihmiset ovat nähneet toistensa tekevän autoa ajaessaan. Ethän ota mallia näistä esimerkeistä. 

Vielä viimeinen silaus 

"Olen nähnyt kuljettajan laittavan ripsiväriä liikennevaloissa seistessä, samoin harjaavan hiuksia." 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

"Myönnän joskus laittaneeni huulipunaa ja ripsiväriä ajon aikana. Olen myös kaivellut takapenkiltä laukkua."

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Valot olivat jo vaihtuneet vihreiksi, mutta äiti selaili yhä sukulaisten kuulumisia somessa.

Aina online 

"Äitini myönsi kerran unohtuneensa Facebookiin liikennevaloissa niin, että valot olivat jo vaihtuneet vihreiksi, mutta äiti selaili yhä sukulaisten kuulumisia somessa." 

"Siippani pelaa ratissa PokemonGota aina liikennevaloihin pysähtyessään. Hän on sijoittanut kännykän telineeseen niin, että ulottuu siihen helposti toisella kädellä, kun toinen on kiinni ratissa."

Rakkautta ilmassa 

"Lapsemme mielestä oli outoa, kun hän näki pariskunnan juttelevan ja hymyilevän autossa (ja naisella oli vielä huulipunaa). Tyttäreni mielestä se oli merkki siitä, että he olivat rakastuneita. Auts! Mitä se kertookaan meidän muiden autoiluista..."

Istuin kerran kyydissä, kun kuski päätti lukea ajaessaan Ilta-Sanomat ja levitti sen ratin päälle.

Tiedonjanoa ratissa 

"Tästä on jo aikaa, mutta istuin kerran kyydissä, kun kuski päätti lukea ajaessaan Ilta-Sanomat ja levitti lehden ratin päälle. Pelkäsin henkeni puolesta." 

"Olen nähnyt jonkun lukevan moottoritiellä sanomalehteä ratin päällä."

Poltergeist kuskina 

"Englantiin muuttaessani säikähdin itsestään ajavaa autoa. Sitten muistin, että vasemmanpuoleisessa liikenteessä myös ratti sijaitsee niin sanotusti väärällä puolella."

Sisältö jatkuu mainoksen alla