Tahdotko tehdä itsestäsi täydellisen naisen? Helpoiten se käy Facebookissa. Näillä kuukausipäivityksillä pääset alkuun.

TAMMIKUU
Takana ihana sukujoulu rakkaiden kanssa! On hyvä palata akut ladattuna arkeen, motivoivan työn pariin.

HELMIKUU
Yksi lapsi viulutunnille, toinen telinevoimisteluun, sitten madetta nylkemään ennen tennistuntia. Illalla Musiikkitalossa mietin taas, kuinka läpikuultava akustiikka siellä pianissimojen kohdalla onkaan.

MAALISKUU
Maanantaiaamu silkkaa nautintoa: bodycombat, joogastretching ja suihkun kautta palaveriin. Salilla on taas tilaa, kun uudenvuodenlupauksia tehneet ovat lopettaneet.

HUHTIKUU
Nöyränä saamastani luottamuksesta aloitan työpaikalla uusissa tehtävissä. Edessä upeita haasteita!

TOUKOKUU
That´s my life... Tuntia ennen 50 vieraan tuloa tajuan, että viime kesänä teettämäni silkkihame on nyt ihan liian väljä. Huumorilla ja vyöllä selviää aina!

KESÄKUU
Lippu salossa, kukkaseppeleet päässä ja tietysti juhannusmakkarat! Kiitos kauppahallin luottokauppiaalle, joka varasi minulle makkarantekoon lampaansuolta tiskin alle.

HEINÄKUU
Mitä tekee äiti, kun kuusivuotias kerää ämpärillisen mustikoita? Mustikkajäätelöä, mustikkaclafoutista ja mustikkavinaigretteä. Pirteää oman kasvimaan salaattiainesten päällä!

ELOKUU
Muistinko sanoa tänä aamuna, kuinka paljon sinua rakastan? Kiitos ihanista yhteisistä vuosista rakas! En vaihtaisi pois päivääkään.

SYYSKUU
Mies vitsaili, että olen hullaantuneempi mustatorvisienistä kuin hänestä :D Nyt ”kinastelemme”, kumpi saa täyttää pakastinta enemmän, hän kalareissujensa taimenfileillä vai minä mustiksilla.

LOKAKUU
Lokakuu on kuin tehty tähän: lautapeli-iltoihin, askarteluun, valokuvakirjojen kokoamiseen joululahjoiksi mummeille ja kummeille.

MARRASKUU
Kummilastenkin paketit viimein kääreissä ja Stollen leivottu joulua varten. Finlandia-palkintoraati pääsi yllättämään: ehdokkaana yksi kirja, jota en ole lukenut.

JOULUKUU
Ensimmäinen adventtikynttilä palaa, kun neulon vielä yhden parin Roosa nauha -villasukkia Pelastusarmeijan joulupataan. Kaikki on valmista, joulu saa tulla.


+ MUISTA PÄIVITYKSISSÄSI NÄMÄ MONIKÄYTTÖISET ILMAISUT:

Siihen mitä todella haluaa on aina aikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Arki sujuu, kun teen aikataulut ja pysyn niissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tartun hetkeen ja olen läsnä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla