KK:n nettisivuille on jo yli 130 ihmistä perustanut oman lukijablogin, kiitos kaikille kirjoittajille! Kaikkien tekstejä luetaan, ja joistakin on jo tullut selviä suosikkeja. Kokosimme bloggauksista huhtikuun TOP10-listan.

LUKIJABLOGGAUSTEN TOP10 HUHTIKUUSSA 2016

1. Ylivoimainen suosikki huhtikuun aikana oli Allina kalliolla -bloggaajan kirjoittama teksti Ei se olekaan vain katulegendaa – näitä ihan oikeasti lähetellään! Työtön kirjoittaja ihmetteli te-toimistosta tullutta kirjettä, jossa oli kerrankin työtarjous. Tekstiä kommentoivat monet kertoen omista kokemuksistaan te-toimiston kanssa.

2. Allina kalliolla -bloggaajan toinen teksti Penaalin terävin kyna - ja muita luotettavia testeja! kertoi testeistä, joilla kirjoittaja on itseään huvittanut. Testit kertoivat, että hän oli esimerkiksi Seiska-tuoli ja Miss Marple.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

3. Palkintokorokkeelle kolmantena nousi bloggaaja Lapsiperheen arkirealismia, jonka kirjoitus Bikini HiiT Challenge - 3 viikkoa paketissa! on kiinnostanut lukijoita jo pidemmän aikaa. ”Tasapaino on kehittynyt, vatsan pömppö litistynyt, koko kropassa on tapahtunut muutos”, bloggaaja kiitti kolmen viikon kuntokuuria.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

4. ErityisÄiti-bloggaajan kirjoitus Saako Äiti Itkeä? sai monet lukijat vastaamaan, että saa. Annina kommentoi kirjoitusta Facebookissa todeten, että ”lasten on hyvä nähdä, että äitikin on ihminen ja äidilläkin on tunteet”. Hän kuitenkin muistutti, että ”liiallinen suru ja itku ahdistaa lasta kovasti, koska lapsi aina toivoo ja tahtoo, että äiti on onnellinen ja iloinen. Joten apua kannattaa hakea ajoissa.”

5. Bloggaaja Ihanainen mietti rehellisesti omaa tietään ja sitä, miten siitä tulikin erilainen kuin hän oli toivonut. Kirjoituksessaan Kiertotietä kotiin hän kirjoittaa: ”Mitä vähemmän ruoskin itseäni epäonnistumisesta elämässä, sitä lempeämmin katson omaa kuvaani. Jonain päivänä voin sanoa rehellisesti ja ilman ehtoja rakastavani myös itseäni.”

6. Iloinen juustokakku -bloggaaja on innokas ruuanlaittaja ja jakaa KK:n lukijoiden iloksi yhä uusia hyviä reseptejä. Huhtikuussa suosikiksi nousi tulisen kanapiirakan resepti.

7. Kati’ way blogi -bloggaaja toteutti unelmien matkan paratiisirannoille ilman lapsia ja kertoi matkasta ihanien kuvien kanssa kirjoituksessaan Kun äiti lähti Balille.

8. Lukijabloggaaja Eau De Cologne kertoi omista kasvatusperiaatteistaan tekstissä Miten kasvattaa lapsi oikein? Kurin ja järjestyksen ohessa hän kertoo viljelevänsä lauseita "rakastan sinua", "olet ihana" ja "hienosti toimittu".

9. Muodikkaan vuokaleivän reseptin tarjosi kirjoituksessaan 18-vuotias lukijabloggaaja Kaunista ympäri vuoden. Leipä on kirjoittajan mukaan rapea, mehevä ja helppo!

10. Marjan Hetkiä -bloggaaja innostui järjestämään vaatekaappiaan KonMari-kirjan periaatteiden mukaisesti ja teki samalla mainion, ekologisen oivalluksen. Nyt bloggaja iloitsee: "Uskon, että tästä eteen päin sukat ja alusvaatteet pysyvät järjestyksessä."

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla