Lukija kirjoittaa petetyn tunteista.
Lukija kirjoittaa petetyn tunteista.

”Hän kuulemma haluaisi jatkaa liittoamme. Ei ole koskaan halunnut erota. Ei halua rikkoa perhettä. Niin hän kuitenkin jo teki. Paljon meni peruuttamattomasti rikki. En tiedä, miten se korjataan. Miten voisin antaa anteeksi ja luottaa häneen enää koskaan?” lukijamme kirjoittaa.

Miehelläni on toinen nainen. Asia selvisi minulle jokin aika sitten perinteisellä tavalla. Tutkin hänen viestinsä. Tiedän, että se on rikollista, mutta minä en ole tämän tarinan roisto. Eikö minulla ole oikeus tietää? Olen luottanut ja uskonut jo ihan tarpeeksi. Minulla on oikeus suojella itseäni valheilta ja petoksilta. Ansaitsen totuuden.

Puolisoni on niukkasanainen selonteossaan. Se tietenkin sopii hänelle. En tiedä, kuinka paljon itsekään haluaisin tietää. Toisinaan tuntuu, että ihan kaiken. Toisinaan, etten yhtikäs mitään. Tapahtunut kalvaa mieltäni koko ajan, päivin ja öin. Miten pystyn ikinä unohtamaan? Viha, raivo, suru, itsesääli, toivottomuus, turtumus. Miten näiden ja miljoonan muun tunteen kanssa eletään? Mikään ei enää palaa ennalleen, ja olen musertua sen tiedon alle.

”Miksi en riittänyt? Miksi me emme riittäneet hänelle? Mitä hänen päässään on liikkunut? Mitä siellä liikkuu nyt?”

Onko hän rakastunut tähän työkaveriinsa? Vaiko vain hullaantunut? Hakenut jännitystä elämäänsä? Mitä vikaa minussa on? Miksi en riittänyt? Miksi me emme riittäneet hänelle? Mitä hänen päässään on liikkunut? Mitä siellä liikkuu nyt?

Hän kuulemma haluaisi jatkaa liittoamme. Ei ole koskaan halunnut erota. Ei halua rikkoa perhettä. Niin hän kuitenkin jo teki. Paljon meni peruuttamattomasti rikki. En tiedä, miten se korjataan. Miten voisin antaa anteeksi ja luottaa häneen enää koskaan? 

Tuleva ex-vaimo

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Mitä ajatuksia kirje sinussa herätti? Keskustele alla kommenttikentässä tai lähetä sähköpostia: ihmisten.kesken@sanoma.com

SISKO

Sama tapahtui minulle . Ei kuulemma hänkään halunnut rikkoa liittoa. Hän  oikein  suuttui kun halusin erota. Mokoman pikkujutun vuoksi, hän ihmetteli.  Hänhän kuulen rakasti meitä ja tämä oli vain vahinko ja syrjähyppy. Miehen logiikkaako?

  • ylös 23
  • alas 2
Jossu

Kerran pettäjä aina pettäjä! Kannattaa ihan aikuisen oikeesti miettiä kannattaako moiseen tyyppiin satsata, ja onko tämä ensimmäinen kerta vai ensimmäinen mistä jäi kiinni...

  • ylös 21
  • alas 0
Sisältö jatkuu mainoksen alla