Mitä tehdä, kun mies ei halua?

Vaihdevuosilla luonto kertoo meille naisille, että lisääntyminen on päättynyt ja seksielämän tulisi rauhoittua. Niin ei kuitenkaan aina käy. Naisen halut voivatkin lisääntyä.

Tällä palstalla on kirjoitettu naisen haluttomuudesta, mutta asia voi olla myös toisin päin: mies ei halua. Tuntuu, että jos mies jää ilman seksiä, siitä nousee suurempi meteli kuin jos niin käy naiselle.

Pitkässä parisuhteessa seksuaalinen eriaikaisuus on piinallista. Tarvitaan paljon kärsivällisyyttä ja ymmärrystä puolisoa kohtaan, jotta tilanne korjaantuu. On myös selvitettävä, onko puolisolla haluttomuutta aiheuttava sairaus. Myös jotkin lääkkeet voivat saada aikaan haluttomuutta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Seksuaalisesti aktiivisen osapuolen tulisi käyttää kaikki keinot ja hurmata puoliso uudelleen. Jos mies on ollut rinnalla kauan, sitä tuntee toisen tarpeet ja tunteet. Kannattaa käyttää myös apukeinoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kerro miehelle, miten paljon kaipaat yhteisiä helliä hetkiänne. Älä kuitenkaan kerjää, se vain pahentaa asiaa. Mies ahdistuu ja pakenee omaan maailmaansa. Puoliso ei varmasti tarkoituksella jätä toista yksin haluamaan, joten kaikki apu on tarpeen.

Uusi nuoruus

Huom! Kun kommentoit kirjettä, laitathan itsellesi nimimerkin, kiitos.

Sisältö jatkuu mainoksen alla