Ystäväni pisti välit poikki, koska annoin lapselleni hänen mielestään väärän nimen.

Menetin viime talvena parhaan ystäväni, koska annoin lapselleni hänen mielestään väärän nimen. Ystäväni pisti välit kokonaan poikki sinä päivänä, kun kuuli tyttäremme nimen. Hänellä on itsellään monta lasta ja hän on sanonut, ettei halua enempää. Kuultuaan nimivalinnastamme hän kuitenkin syytti, että olimme "näpistäneet nimen heidän kehdostaan".

Hän sanoi kertoneensa minulle, minkä nimen tyttärelleen antaa, jos heille sattuisi tulemaan vielä yksi lapsi. En muista ystäväni kertoneen minulle nimestä. Ja vaikka olisikin kertonut, voiko nimiä omia? Tyttäremme sai nimen kahden isoisoäitimme mukaan, joten perusteluja hänen nimelleen löytyy. Mutta en olisi kuitenkaan riskeerannut ystävyyttä tuollaisen asian takia, jos olisin tiennyt, miten käy.

Tiedän, että koko juttu kuulostaa sairaalta. Sitä se varmasti ainakin osaksi on. Monta kuukautta pohdin, mikä asian taustalla voisi olla. Surin ja yritin ottaa ystävääni yhteyttä, nielin monta kertaa ylpeyteni ja soitin, mutta sain vain haukut.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

En koe tehneeni mitään väärää. Olen hyvin surullinen katsoessani kymmenkuista tytärtäni, jota ystäväni ei ole koskaan nähnyt. Mitä tässä tilanteessa voisi tehdä? Haluaisin edes ymmärtää, miksi näin kävi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Hylätty ystävä

 


Takaisin lukijakirjeisiin pääset TÄSTÄ.

Sisältö jatkuu mainoksen alla