Niin on Kodin Kuvalehtikin. Kerro ja kuvaa meille, millaista on 45-vuotiaan naisen elämä juuri tänään.

Kodin Kuvalehti täyttää tänä vuonna 45 vuotta.

45 on hieno ikä, paljon on jo ehtinyt nähdä ja kokea, mutta paljon on myös vielä nähtävää ja koettavaa.

Kerro ja kuvaa meille, millaista on sinun, 45-vuotiaan naisen elämä tänä päivänä. Millaisessa elämäntilanteessa olet? Oletko juuri kokenut jonkin muutoksen tai kaipaatko sellaista, oletko ehkä pienen lapsen äiti, isoäiti, opiskelija, unelmiesi uralla, maailman matkaaja vai kenties kaikkea tätä tai jotain aivan muuta?

Juhlistamme Kodin Kuvalehden juhlavuotta juhlistamalla samalla kaikkia 45-vuotiaita suomalaisia naisia. Osallistu siis juhlajuttumme tekoon kertomalla, mikä sinun mielestäsi on parasta tässä iässä. Tai vinkkaa meille, jos tunnet jonkun 45-vuotiaan, jonka elämäntarinan Kodin Kuvalehden pitäisi ehdottomasti kertoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Alla on muutamia valmiita haastattelukysymyksiä, joihin voit vastata. Liitäthän mukaan myös yhteystietosi, jotta voimme tarvittaessa haastatella sinua jatkokysymyksin.

Toivoisimme myös, että lähettäisit meille muutaman kuvan, jotka mielestäsi kuvastavat sinua ja elämääsi.

Jos kuvien lataaminen kuvatiedostona ei jostain syystä onnistu tai haluat mieluummin lähettää kuvasi sähköpostitse voit lähettää ne osoitteeseen: outi.pippuri@sanomamagazines.fi. Merkitse silloin viestin aiheeksi: 45-vuotiaat.

Vastanneiden kesken arvomme kuusi kirjapalkintoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla