Kalastajan vaimon pastellineuleen ohje vain meillä! Ihanat röyhelömekot ja pitsijakut tytöille kevätjuhliin. Nyt 62 ohjetta!

Nyt on paras aika ommella kesämekkoja. 8 upeaa mallia, joilla pärjäät koko kesän. Ota miehestä mitat ja ompele hänelle rennot citysortsit ja hihaton huppari. Leppoisat puuvillaneuleet sopivat monenlaiseen lomamenoon. Neulo reissuun mukaan lempparit.

Onko joulumielesi jo koholla vai vasta heräilemässä? Vai voisitko jättää väliin koko hössötyksen? Testi paljastaa, millaisissa joulutunnelmissa olet!

 

Tie sydämeen käy vatsan kautta! Nyt kysymme: Mikä on sinun hurmausruokasi? Se, jota kokkasit anopillesi ensi kertaa tavatessa. Tai mitä lapsesi pyytää kerta kerran jälkeen uudestaan.

Hurmausruoka voi olla mitä vaan. Pääasia, että sitä syödessä on lämmin olo ja ruoka on sellainen, josta juuri sinut muistetaan.

Kerro meille ruuan tarina ja resepti siinä muodossa, miten sen muistat. Kokkaamme Kodin Kuvalehteen lukijoiden hurmausruuat uusiksi ja kerromme tarinat ruokien takana. Osallistu ja täytä tietosi.

Voita ruokakirja

Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvomme ruokakirjan Kape 24 H – Kari Aihisen parhaat reseptit. Arvonta suoritetaan torstaina 14. joulukuuta.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.