Leivo perinteisiä kuohkeita laskiaispullia, kokeile kinuskisydäntä, tuo särmää suklaalla ja karpaloilla tai herkuttele kevyemmällä laskiaispullalla. Täältä löydät ohjeet erilaisiin laskiaispulliin.

Yksi talven hurmaavimmista hetkistä on, kun saa upottaa hampaansa tuoreeseen laskiaispullaan ja metsästää kielellään reunojen yli karkaavaa kermavaahtoa.

Vaikka perinteinen laskiaispulla on täydellinen ihan sellaisenaan, on joskus hauska yllättää. Kokosimme ohjeet erilaisten laskiaispullien tekoon. Nautiskele!

Laskiaispulla kinuskiraidoilla

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

T√§ydellinen laskiaispulla syntyy kuohkeasta pullasta, t√§ytel√§isest√§ kermavaahdosta ja hillo- tai mantelisyd√§mest√§. Jos haluat vaihtelua, kokeile levitt√§√§ kermavaahdon alle pelkk√§ kinuskikastiketta. T√§ydellisen laskiaispullan ohjeen l√∂yd√§t T√Ą√ĄLT√Ą.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suklainen laskiaispulla

Pitkon malliin leivottu laskiaispulla on oiva j√§lkiruoka tai vierasvara. Muotonsa lis√§ksi t√§m√§ laskiaispulla yll√§tt√§√§ pehme√§n suklaan ja kirpe√§n karpalon makuyhdistelm√§ll√§. Toki ohjeella voi pitkon sijaan leipoa my√∂s perinteisen mallisia pikkupullia. Katso suklaisen laskiaispullan ohje T√Ą√ĄLT√Ą.

Kevyempi laskiaispulla

Perinteist√§ laskiaispullaa kevyempi versio syntyy vaahtoutuvan vaniljakastikkeen ja maitorahkan avulla. My√∂s hillon voi korvata pakastemarjoilla. Yksi pulla sis√§lt√§√§ noin 165 kcal. Katso kevyemm√§n laskiaispullan ohje T√Ą√ĄLT√Ą.

Sisältö jatkuu mainoksen alla