Leivo perinteisiä kuohkeita laskiaispullia, kokeile kinuskisydäntä, tuo särmää suklaalla ja karpaloilla tai herkuttele kevyemmällä laskiaispullalla. Täältä löydät ohjeet erilaisiin laskiaispulliin.

Yksi talven hurmaavimmista hetkistä on, kun saa upottaa hampaansa tuoreeseen laskiaispullaan ja metsästää kielellään reunojen yli karkaavaa kermavaahtoa.

Vaikka perinteinen laskiaispulla on täydellinen ihan sellaisenaan, on joskus hauska yllättää. Kokosimme ohjeet erilaisten laskiaispullien tekoon. Nautiskele!

Laskiaispulla kinuskiraidoilla

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Täydellinen laskiaispulla syntyy kuohkeasta pullasta, täyteläisestä kermavaahdosta ja hillo- tai mantelisydämestä. Jos haluat vaihtelua, kokeile levittää kermavaahdon alle pelkkä kinuskikastiketta. Täydellisen laskiaispullan ohjeen löydät TÄÄLTÄ.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Suklainen laskiaispulla

Pitkon malliin leivottu laskiaispulla on oiva jälkiruoka tai vierasvara. Muotonsa lisäksi tämä laskiaispulla yllättää pehmeän suklaan ja kirpeän karpalon makuyhdistelmällä. Toki ohjeella voi pitkon sijaan leipoa myös perinteisen mallisia pikkupullia. Katso suklaisen laskiaispullan ohje TÄÄLTÄ.

Kevyempi laskiaispulla

Perinteistä laskiaispullaa kevyempi versio syntyy vaahtoutuvan vaniljakastikkeen ja maitorahkan avulla. Myös hillon voi korvata pakastemarjoilla. Yksi pulla sisältää noin 165 kcal. Katso kevyemmän laskiaispullan ohje TÄÄLTÄ.

Sisältö jatkuu mainoksen alla