Timjamia, hunajaa ja halloumia. Mahtava jälkiruoka kreikkalaiseen tapaan.

Ananas-halloumivartaat ja hunaja-timjamikastike
noin 12 varrasta
1 kypsä ananas
1 pkt (250 g) hallloumia

Kastike
noin ½ dl juoksevaa hunajaa
2 rkl voisulaa
muutama timjaminoksa

Näin teet vartaat:

Kuori ananas, halkaise se ja poista puumainen sisus. Leikkaa hedelmäliha reiluiksi kuutioiksi tai viipaleiksi. Viipaloi halloumi. Tikuta palat ananaksen kanssa vartaisiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Yhdistä hunaja ja voisula. Mausta seos timjaminlehdillä. Valele hunajaa vartaille.

Grillaa keskilämpöisessä grillissä noin 5 minuuttia vartaita jatkuvasti käännellen (hunaja palaa helposti kiinni).

Tarjoile vartaat lopun kastikkeen kanssa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla