Kullanv&auml;rinen kurkkupurkki, josta etiketit on liotettu pois, on nyt muodikas kukkavaasi. Hersyv&auml;ss&auml; kimpussa on sireenej&auml;, lumipalloheisi&auml;, j&auml;n&ouml;nputkea ja rauduskoivua, <a href="http://www.rose-marie.fi/">Kukkakauppa Rose-Marie</a>. Sein&auml;laatikko 114 B 419 e, <a href="http://www.artek.fi/fi/index.html">Artek</a>. Thonetin 107-tuoli 440 e, <a href="http://www.helenaoravadesignprojects.fi/">Helena Orava Design Project</a>.
Kullanvärinen kurkkupurkki, josta etiketit on liotettu pois, on nyt muodikas kukkavaasi. Hersyvässä kimpussa on sireenejä, lumipalloheisiä, jänönputkea ja rauduskoivua, Kukkakauppa Rose-Marie. Seinälaatikko 114 B 419 e, Artek. Thonetin 107-tuoli 440 e, Helena Orava Design Project.
Kirpputoreilla kannattaa silm&auml;ill&auml; patinoituneita kuparivaaseja ja kulhoja, jotka ovat kuin luotuja heleille kes&auml;kukille. Monet vanhat palkintopokaalit sopivat kukkamaljakoiksi. Kuva <a href="http://www.fermliving.com/">Ferm Living</a>.
Kirpputoreilla kannattaa silmäillä patinoituneita kuparivaaseja ja kulhoja, jotka ovat kuin luotuja heleille kesäkukille. Monet vanhat palkintopokaalit sopivat kukkamaljakoiksi. Kuva Ferm Living.
Juomalasit ja j&auml;lkiruokakulhot ovat s&ouml;p&ouml;j&auml; kukkavaaseja. Jaa kukat v&auml;reitt&auml;in laseihin ja aseta kukkakollaasi p&ouml;yt&auml;&auml;n. Mummolassa-sarjan lasit ja kulhot 9,90 -19,90 e, <a href="http://www.muurla.com/">Muurla</a>.
Juomalasit ja jälkiruokakulhot ovat söpöjä kukkavaaseja. Jaa kukat väreittäin laseihin ja aseta kukkakollaasi pöytään. Mummolassa-sarjan lasit ja kulhot 9,90 -19,90 e, Muurla.

Juhlat tulossa eikä kaapista löydy yhtään sopivaa kukkavaasia?

Ei hätää. Tee kesän hulppein tai kaunein vaasi kurkkupurkista, palkintomaljasta tai jälkiruokakulhosta. Katso kuvat!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla