Kullanv&auml;rinen kurkkupurkki, josta etiketit on liotettu pois, on nyt muodikas kukkavaasi. Hersyv&auml;ss&auml; kimpussa on sireenej&auml;, lumipalloheisi&auml;, j&auml;n&ouml;nputkea ja rauduskoivua, <a href="http://www.rose-marie.fi/">Kukkakauppa Rose-Marie</a>. Sein&auml;laatikko 114 B 419 e, <a href="http://www.artek.fi/fi/index.html">Artek</a>. Thonetin 107-tuoli 440 e, <a href="http://www.helenaoravadesignprojects.fi/">Helena Orava Design Project</a>.
Kullanvärinen kurkkupurkki, josta etiketit on liotettu pois, on nyt muodikas kukkavaasi. Hersyvässä kimpussa on sireenejä, lumipalloheisiä, jänönputkea ja rauduskoivua, Kukkakauppa Rose-Marie. Seinälaatikko 114 B 419 e, Artek. Thonetin 107-tuoli 440 e, Helena Orava Design Project.
Kirpputoreilla kannattaa silm&auml;ill&auml; patinoituneita kuparivaaseja ja kulhoja, jotka ovat kuin luotuja heleille kes&auml;kukille. Monet vanhat palkintopokaalit sopivat kukkamaljakoiksi. Kuva <a href="http://www.fermliving.com/">Ferm Living</a>.
Kirpputoreilla kannattaa silmäillä patinoituneita kuparivaaseja ja kulhoja, jotka ovat kuin luotuja heleille kesäkukille. Monet vanhat palkintopokaalit sopivat kukkamaljakoiksi. Kuva Ferm Living.
Juomalasit ja j&auml;lkiruokakulhot ovat s&ouml;p&ouml;j&auml; kukkavaaseja. Jaa kukat v&auml;reitt&auml;in laseihin ja aseta kukkakollaasi p&ouml;yt&auml;&auml;n. Mummolassa-sarjan lasit ja kulhot 9,90 -19,90 e, <a href="http://www.muurla.com/">Muurla</a>.
Juomalasit ja jälkiruokakulhot ovat söpöjä kukkavaaseja. Jaa kukat väreittäin laseihin ja aseta kukkakollaasi pöytään. Mummolassa-sarjan lasit ja kulhot 9,90 -19,90 e, Muurla.

Juhlat tulossa eikä kaapista löydy yhtään sopivaa kukkavaasia?

Ei hätää. Tee kesän hulppein tai kaunein vaasi kurkkupurkista, palkintomaljasta tai jälkiruokakulhosta. Katso kuvat!