Farkut ja tennarit vaihtuivat klassisempaan tyyliin. Meikki L’Oréal Paris / Muru Ritala, Toimisto make up.
Farkut ja tennarit vaihtuivat klassisempaan tyyliin. Meikki L’Oréal Paris / Muru Ritala, Toimisto make up.

Kun sporttisen elämänmuutoksen tehnyt Katja lähti mukaan uudistumisleikkiin, pipo ja ponnari vaihtuivat kiharoihin.

Kuka olet ja mistä tulet?

”Olen työssäkäyvä, eronnut kahden pojan äiti, joten olen joskus kiireinen. Silti minulla on paljon enemmän aikaa kuin ennen. Vaihdoin viitisen vuotta sitten vuorotyön ravintola-alalla päivätyöhön kokousemäntänä ja sain pitkästä aikaa vapaat viikonloput. Silloin aloin harrastaa juoksua.

Ensin jaksoin vain kävellä, sitten juoksin lyhtypylväiden välin, lopulta 10 kilometriä. Nälkä kasvoi syödessä. Nykyään juoksen tavoitteellisesti kaksi maratonia vuodessa, viime vuonna kolmannenkin. Nautin, koska juokseminen on omaa aikaani. Kun joka tapauksessa lenkkeilen, voin samalla seurata harjoitusohjelmaa.”

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen


Ennen muuttumisleikkiä.
Ennen muuttumisleikkiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

Miksi kaipasit uudistusta?

”Hiukseni ovat olleet vuosia samanlaiset, ja pidän melkein aina ponnaria ja pipoa. Olen nopea lähtijä ja kuljen tennareissa ja farkuissa. Halusin kokeilla jotain uutta. Kuvauspäivä tuntui jo etukäteen juhlahetkeltä.”

Mitä sanot uudistuksesta?

”Kokemus oli ihana. Kuvausten jälkeen olen koettanut meikata samalla tavalla kuin siellä: vahva silmämeikki ja kevyt huulikiilto kuulemma sopivat minulle. Hankin myös kihartimen, jotta saan hiukseni itsekin yhtä kauniisti.”

 

Paita 19,95 e, Gina Tricot. Housut 205 e, Max Mara. Kengät 99 e, Agnes & Cecilia. Korvikset 12,95 e, Pieces. Laukku 149 e, Becksöndergaard.

Katja Kujo

43-vuotias kokousemäntä asuu Vantaalla 18- ja 11-vuotiaiden poikiensa kanssa. Katja rentoutuu käymällä lenkillä kuopuksensa futis­treenien aikana ja viettämällä silloin tällöin Netflix-lauantain. Hän on 163 cm pitkä ja käyttää vaatekokoa 34–36.

Juttu ilmestyi Kodin Kuvalehdessä 9/2018.

 

Vinkit tyyliin

Sporttiselle Katjalle sopivat korkealle nousevat paperipussihousut, sillä ne tuovat vartalolle muotoa ja saavat jalat näyttämään pidemmiltä. Katjan ruskeisiin silmiin sopii kauniisti vaaleansininen. Suosittelen rohkeasti kokeilemaan uudenlaisia väriyhdistelmiä: mustan sijaan ruosteensävyä. - Stylisti Mirkka Siusluoto

Vinkit hiuksiin

Hiusten latvat olivat hieman kärsineet vaalennuksista. Uusi pitkä polkkamitta ja virkistää ilmettä. Se on nopeampi laittaa kuin pitkät hiukset, mutta menee vielä näppärästi kiinni. Otsahiuksilla saa pehmennettyä kasvojen pitkiä piirteitä. Tyvikasvu häivytettiin raidottamalla hiuksia lämpimän vaa­lealla sävyllä. - Kampaaja Lotta Nikitin

Vinkit meikkiin

Katjan kaunista ihoa ei kannata peittää meikkivoiteella ja puuterilla. Sävyttävä päivävoide riittää. Korostustippoja tai poskipunaa voi käyttää tuomaan hehkua. Ruskeita silmiä korostaa tummanruskea eyeliner. Ennen lenkille lähtöä Katjan kannattaa puhdistaa iho meikinpuhdistusliinoilla. - Meikkitaiteilija Muru Ritala

Vierailija

Tosi kaunis ja nuoren näköinen nainen! Mutta mitä vikaa hyvin lenkkareissa on, sporttinen tyyli ja pitkäkin tukka sopi hänelle ihanasti. 

  • ylös 12
  • alas 6
Porkkana

Kumpikin sopii, pitkäkin hyvä. Jos pidemmässä mallissa olisi ollut sama meikki kun lyhyemmässä ja latvoja kiharrettu, olisi pidempi vienyt voiton .

Sisältö jatkuu mainoksen alla