Lumene Ultra Sensitive Rauhoittava & Kosteuttava Naamio. Tuubissa on noin 75 ml. Hinta 17,90 e.
Lumene Ultra Sensitive Rauhoittava & Kosteuttava Naamio. Tuubissa on noin 75 ml. Hinta 17,90 e.

Luotettava Lumene tekee sen minkä lupaa.

Lupaus:

Lumenen Rauhoittava ja kosteuttava naamio on herkän ihon rauhoittaja, jonka pitäisi vähentää ihoärsytyksiä, punoitusta ja kuumotusta. Ihon luvataan tulevan pehmoiseksi ja joustavaksi. Naamiossa ei ole hajusteita eikä väriaineita.

Kokeilu:

Ihoni kuivuu todella pahasti talviaikaan, joten innokkaana testasin tätä kosteuttavaa naamiota. Olen herkkähipiäinen eivätkä kovin tujut naamiot nahkalleni sovi. Lumene on luotettavassa maineessa oleva kotimainen kosmetiikkavalmistaja, jonka lupauksiin herkkäihoiselle sopivasta tuotteesta luotan.

Tältä se tuntui:

Naamion koostumus oli yllättävän ohut ja paksuja naamioita aiemmin käyttäneenä ehdin jo epäillä liekö tässä on mitään tehoa. Mutta huoli oli turha: naamion vaikutuksen aikana tuntui pientä pistelyä erityisen kuivilla iho-alueilla. Kun iho ei kuitenkaan näyttänyt ulkoisesti reagoivan, annoin naamion olla kasvoillani reilun vartin. Pestyäni sen pois, olin iloisesti yllättynyt, sillä naamio todellakin teki sen mitä lupasi. Rauhoitti punoituksia ja kosteutti tuntuvasti. Iho oli pehmoinen ja joustava.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Jääkö se käyttöön?

Ehdottomasti! Tykkään tällaisista hyvän hinta-laatusuhteen tuotteista, joita voin ostaa ruokakauppareissujen kylkiäisinä. Lumenen naamiossa miellytti myös tuoksuttomuus ja naamion keveys. Tämän avulla selviän pahimmat talvikuukaudet!

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Heidi Korhonen

Sisältö jatkuu mainoksen alla