Ihon kuoriminen on tärkeä juttu. Lue tästä kuorinnan ABC.

Joskus iho näyttää nuutuneelta ja samealta. Kuolleiden solujen kerääntyminen ihon pinnalle saa ihon tuntumaan karhealta ja hilseilevältä. Mutta ei hätää! Ihon kuoriminen vie kohti pehmeämpää ja heleämpää hipiää.

Kuori ihoa näin:

Kuinka usein? Kasvoille ja vartalolle on omat kuorinta-aineensa. Normaalia, tervettä ihoa voi kuoria kerran viikossa, kuivempinahkaiselle riittää kuorinta kerran pari kuukaudessa. Kuivaihoiselle sopivat hellävaraiset kuorintaöljyt.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Miten toimitaan? Kuorinta-aine hierotaan kostealle iholle pyörivin liikkein. Kun kuorit kasvoja, varo herkkää silmänympärysihoa. Kun kuorit kroppaa, kiinnitä erityistä huomiota kyynärpäihin, käsivarsiin ja polviin, joissa iho on karheaa. Älä innostu: liian kovaa hankaamista tulee välttää, ettei iho vaurioidu. Iho kosteutetaan kuorinnan jälkeen hoitovoiteilla tai -öljyillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mitä hyötyä? Kuorittu iho pystyy hyödyntämään hoitovoiteiden tehon paremmin kuin kuorimaton iho. Meikki levittyy paremmin ja kestää kauemmin. Ja itseruskettavat aineet levittyvät sileälle ja hyvin kosteutetulle iholle siististi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla