Eija Holmalan suunnittelema jumppatuokio pienen personal trainerin kanssa sujuu kuin leikki. Katsokaa mallia videosta ja pitäkää hauskaa!

Sari Kuparinen ja Veera Vihervaara näyttävät videolla, miten yhteinen jumppatuokio sujuu äidiltä ja tyttäreltä. Liikkeet on suunnitellut Eija Holmala.

Harjoitelkaa yhdessä, ja toistakaa liikkeet muutaman kerran.

Istumaannousut vahvistavat vatsalihaksia. Käy lapsen kanssa selinmakuulle vastakkain, jalat lomittain koukussa. Nouskaa ylöshengityksellä istumaan ja taputtakaa kädet edessä yhteen. Sitten laskeutukaa sisäänhengityksellä rauhallisesti alas.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kissanselkä vetreyttää selän kissamaisesti. Käy konttausasentoon. Vedä uloshengityksellä selkä köyryyn vatsalihaksia supistamalla. Pidä asento hetken. Vie sisäänhengityksellä selkä vuorostaan notkolle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kilpikonnan niska rentouttaa ja vetreyttää kaulan ja niskan seutua. Seiso tai istu hyvässä ryhdissä, selkä suorana. Vedä leukaa suoraan taakse niin kuin kilpikonna. Pidä hetken ja palauta takaisin alkuasentoon.

Rapukävely venyttää rintalihaksia. Istu lattialle ja laita jalkapohjat ja kämmenet maahan kiinni. Nosta vatsasi, rintakehäsi ja peppusi ylöslattiasta irti. Kävele eteenpäin käsiä ja jalkoja liikuttaen niin, että peppu ei kosketa maata. Näyttää hauskalta, ja onkin!

Sisältö jatkuu mainoksen alla