Kun olet yksin, saat tehdä sitä, mitä todella haluat.
Kun olet yksin, saat tehdä sitä, mitä todella haluat.

Joskus kannattaa sulkea ovi muulta maailmalta ja keskittyä siihen, mikä on lähinnä.

Oletko huomannut, että olet harvoin ihan oikeasti yksin? Vaikka perheenjäsenet tai ystävät eivät ole fyysisesti paikalla, he ovat aina vain tekstiviestin tai puhelun päässä. 

Kielteinen yksinäisyys on raskasta, mutta hyvä yksinäisyys tarpeellista.

Tässä kuusi syytä, joiden takia kannattaa sulkea kännykkä ja ovi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

1. Sinusta tulee luova ja tuottelias

Kun olet yksin, kaikki riippuu itsestäsi. Vapaudut ja todennäköisesti kokeilet uusia työskentelytapoja, joita et olisi ryhmässä kokeillut.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2. Työskentelet tehokkaammin

Kun teet töitä yksin, et voi sysätä niitä muiden harteille: jos sinä et tee töitä, niitä ei tee kukaan, etkä voi syyttää siitä ketään muuta. Yksin voit keskittyä paremmin ja saada työn nopeammin valmiiksi.

3. Tutustut uusiin ihmisiin

Kun liikut ystäviesi kanssa, keskityt todennäköisesti vain heihin etkä kiinnitä huomiota ympärilläsi oleviin uusiin ihmisiin. Yksin olet avoimempi uusille tuttavuuksille ja saatat huomata aloittavasi keskustelun tuntemattoman kanssa. Uusi tuttavuus voi muuttaa loppuelämäsi. 

4. Tyhjennät mielesi

Ihminen tarvitsee aikaa ladata akkuja. Jos päiväsi ovat jatkuvasti kiireisiä, käytä vapaa aika viisaasti. Sulje puhelin ja keskity hetkeen.

5. Saat tehdä ihan mitä haluat

Meillä kaikilla on asioita, joista nautimme, mutta joita häpeämme tunnustaa muille. Yksin niistä voi nauttia ilman muiden kritiikkiä. Kun olet yksin, saat tehdä sitä, mitä todella haluat.

6. Opit uutta itsestäsi

Saatat yllättyä huomatessasi, ettet ole koskaan oikeasti tutustunut itseesi. Kun olet yksin, voit olla täysin oma itsesi. Voit löytää itsesi tekemästä jotain, jolle et ennen olisi uhrannut edes ajatusta. Samalla voit löytää uusia intohimoja. Yksinolo ei tarkoita yksinäisyyttä; se tarkoittaa vapautta etsiä sitä, kuka todella olet.

 

Lähde: lifehack.org

Sisältö jatkuu mainoksen alla