Näin pidät kotisi siistinä aina
Etkö käytä jotain? Heitä se pois. Etkö tarvitse jotain? Lahjoita jonnekin.

Olet siis tehnyt suursiivouksen ja saanut kotisi suunnilleen siistiksi? Jotta et ajaudu taas siivousta edeltävään tilanteeseen, ota oppia ihmisiltä, joiden ei tarvitse koskaan tehdä suursiivousta.

1. He eivät säilytä lahjoja, joista eivät pidä

On ihan sallittua luopua pahkakellosta tai enon omin käsin maalaamasta kahvikupista, jos ne eivät miellytä sinua. Lahjan antaja on jo saanut antamisen ilon ja kiitokset. Hänkään ei haluaisi, että harmittelet rumaa käsipyyhettä joka aamu.

Jos anoppi tiedustelee, mihin paimentyttöä esittävä posliiniveistos on joutunut, valehtele, että se meni rikki tai että säilytät sitä työpaikallasi.

Yksikään mökki ei ole jäänyt maalaamatta rikkinäisten vaatteiden puuttumisen takia.

2. He eivät säilytä vaatteita, joita eivät käytä

Ne susirumat reikäiset verkkarit, joita hilloat mökin maalausta varten? Se muovipussi, johon keräät rikkinäiset sukat auton vahausta varten? Heitä ne pois. Ihmiskunnan historiassa ei ole raportoitu tapauksia, joissa mökki olisi jäänyt maalaamatta tai auto vahaamatta rumien ja rikkinäisten vaatteiden puuttumisen takia.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

3. He elävät digitaalisesti

Lähes kaiken voi säilyttää pilvessä. Haluat varmaan pitää hyllyssä muutamat sinulle oikeasti tärkeät kirjat, mutta melkein kaikki muu on ulottuvillasi digitaalisesti. Kirjat, elokuvat, asiakirjat ja paperit voi tallentaa tietokoneelle. Sieltä ne on helppo ottaa käyttöön missä tahansa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

4. He ovat miettineet kierrätyksen

Kotisi pysyy kauniimpana, kun järjestät vanhoille lehdille ja tyhjille pulloille kunnon säilytystilan – mieluiten kaapissa. Eteiseen kasatut kierrätyskassit eivät tee kodista viihtyisämpää.

Epämääräisten laturien säilyttely on pikatie kaaokseen.

5. He pyyhkivät pöydät joka päivä

Kahvikupin jäljet, sulatejuuston jämät ja tomaattikastikkeen roiskeet nyt vain on helpompi puhdistaa tuoreeltaan.

6. Kun he ostavat jotain uutta, he heittävät jotain pois

Yritäpä huviksesi listata kaikki kotisi esineet. Aloita vaikka eteisestä: 7 paria kenkiä, 8 takkia, 5 sateenvarjoa ja 4 aurinkolasit on vasta hyvä nlku. Kun ostat mitä tahansa uutta, luovu jostain vanhasta.

7. Heillä ei ole romulaatikkoa

Melkein jokaisella on laatikko esineille, joiden käyttötarkoitus tai sijoituspaikka on epäselvä. Jos haluat pysyvästi siistin kodin, älä sorru romulaatikkoon. Kauppakärryn polettien, epämääraisten laturien ja mainoskuulakärkikynien arkistointi varmuuden vuoksi on pikatie kaaokseen.

Etsi jokaiselle tavaralle paikka. Ellei sellaista ole, et tarvitse koko kapinetta. Toimita se kaverille, kierrätykseen tai roskikseen.

Lähde: Pure Wow

Vierailija

Kun kummitäti, äiti, isä, eno tai muu läheinen lähtee täältä, omin käsin maalattua kuppia tai lahjaksi saatuja tavallisia lakanoita haluaa pitää Kummitädin antama sokeriaski nostetaan pöytään joka aamu. Se on tärkeä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla