Jump to navigation

Social links

  • Facebook
  • Instagram
  • rss
  • twitter
  • uutiskirje
Etusivu
Lue digilehtenä
Tilaa
Valikko
Show notifications
0

Päävalikko

  • Ihmiset
  • Voi hyvin
  • Ruoka
  • Koti
  • Suuri Käsityö
  • Osallistu
    • Ihmisten kesken
    • Ristikko
    • Tämä ihana arki
    • Paras juttu
    • Toimituksen yhteystiedot
Etusivu
Etsi
Etsitkö reseptejä? Siirry reseptihakuun >
Lue digilehtenä
Tilaa

mokkapala

Minttu sekä mokkapalat yhdessä vievät kielen.
Kokkaus
Kokkaus

Rahka tekee mokkapaloista täydellisen pehmeät – maussa yllättävää raikkautta

Mokkapaloja leikatessa saattaa reunapaloja jäädä yli – mikä on nyt ihana juttu!
Kokkaus
Kokkaus

Jäikö mokkapaloista reunoja? Tee jämistä taivaallisen hyvä leivoskakku

Mokkapalojen tasainen kuorrutus on mahtava pinta erilaisille koristeille. Kuvan mokkapaloissa on käytetty salmiakkitoffeeta, lakupaloja, suolatikkuja, popcornia, suklaarusinoita ja koristerakeita.
Kokkaus
Kokkaus

Tee mokkapalat 1980-luvun kotitaloustuntien tapaan! Uudista vain koristelu

Kruunaa mokkapalojen kuorrutus gluteenittomilla koristerakeilla, suklaalla, marjajauheella ja kuivatuilla mansikkahipuilla.
Kokkaus
Kokkaus

Mokkapalat onnistuvat myös gluteenittomina – maku vain paranee!

Mokkapalaguru Prisca Leclercin reseptillä rakastetusta klassikosta tulee tuplasti paksumpi.
Kokkaus
Kokkaus

Kaikkien aikojen mehevin mokkapalaresepti on tässä – ihanan muhkeaa ja tuplasti paksumpaa!

Mokkapaladonitsit ovat parhaimmillaan leivontapäivänä.
Kokkaus
Kokkaus

Superhyvät mokkapaladonitsit! Rakastettu tuttu maku ja puolet nopeampi tehdä

Masaliisa, suklaaruutu vai mokkapala? Rakkaalla klassikolla on lukematon määrä lempinimiä. Uutta ilmettä mokkapaloihin saa, kun värjää tomusokerikuorrutuksen vihreällä geelimäisellä elintarvikevärillä ja koristele palat vihreällä strösselillä.
Kokkaus
Kokkaus

Mokkapalan rakkain lempinimi on masaliisa – siis mikä? Otimme selvää

Monen keittokirjan ohjeella mokkapalojen kuorrute jää suorastaan häpeällisen ohueksi. Sovella siis rohkeasti!
Kokkaus
Kokkaus

Konkari neuvoo, kuinka saat mokkapaloistasi vieläkin herkullisempia: ”Lämpötiloilla on väliä!”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Blogit

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Go to the top

Social links

  • Facebook
  • Instagram
  • rss
  • twitter
  • uutiskirje
Etusivu

Alatunniste

  • Asiakaspalvelu
  • Evästeasetukset
  • Evästekäytännöt
  • Haavoittuvuustietojen vastuullinen ilmoittaminen
  • Käyttöehdot
  • Mediaopas
  • Tietosuoja
  • Tilaa Kodin kuvalehti
Digital magazine image
Digital magazine logo
Lue Kodin Kuvalehti laitteella kuin laitteella missä ikinä tahdotkin.
Lue digilehtenä
Kodin Kuvalehti
Tilaa
Kodin Kuvalehti
Suuri Käsityö
Tilaa
Suuri Käsityö

© Sanoma Media Finland Oy

Käyttäytymiseen perustuva mainonta
Vastuullista journalismia

Main menu (Full structure)

  • Ihmiset
  • Voi hyvin
  • Ruoka
  • Koti
  • Suuri Käsityö
  • Osallistu
Kodin Kuvalehti

Tilaa

Lue digilehtenä

Suuri Käsityö

Tilaa

Lue digilehtenä

Sidebar extra menu

  • Tilaa Kodin Kuvalehti
  • Tilaa uutiskirje
  • Lue digilehti
  • Tilaustietoni
  • Tilaajan edut
  • Toimituksen yhteystiedot
  • Palaute
  • Usein kysytyt kysymykset
  • Näin löydät etsimäsi

Tapahtumat

Ladataan...