Kruunaa mokkapalojen kuorrutus gluteenittomilla koristerakeilla, suklaalla, marjajauheella ja kuivatuilla mansikkahipuilla.
Kruunaa mokkapalojen kuorrutus gluteenittomilla koristerakeilla, suklaalla, marjajauheella ja kuivatuilla mansikkahipuilla.

Gluteenittomat mokkapalat käyvät lähes kaikille herkkusuille. Kaurajauhojen ansiosta pohjasta tulee suussa sulavan pehmeä.

Kukapa ei rakastaisi koulumyyjäisten ja lastenkutsujen suosikkileivonnaista mokkapalaa! Uunipellille tehdyssä herkussa kaakao ja kahvi yhdistyvät parhaalla tavalla.

Mokkapalat on helppo tehdä myös gluteenittomina, jolloin ne käyvät lähes kaikille syöjille.

Kuohkeutta jugurtilla

Pohja saa kaurajauhoista herkullisen pehmeän rakenteen. Kuohkeutta lisäävät myös taikinaan sekoitettu nokare maustamatonta jugurttia ja luraus kahvia.

Koristele mokkapalat gluteenittomilla koristerakeilla. Myös kuivatut mansikat ovat ihana päällinen, mutta lisää ne vasta ennen tarjoilua, jotta ne eivät kostu.

Tarkista, että myös käyttämäsi koristeet ovat gluteenittomia.

Ennen annospaloiksi leikkaamista gluteenittoman kakkulevyn kannattaa antaa viettää hetki jääkaapissa. Pehmeä pohja leikkautuu näin kauniimmin.

Huoneenlämpöisinä leikatut mokkapalat ovat herkullisia ja lisäksi myös rakenteeltaan pehmeitä.

Tee gluteenittomat mokkapalat tällä KK:n testatulla reseptillä: