
Pikkupizzat vaativat vain hyvän kastikkeen, ja kinkku sekä kylmäsavulohi maistuvat taas.
Jäikö joulusta taas jääkaappi täyteen juhlaruokien tähteitä? Kun säilytät niitä oikein, ne pysyvät käyttökelpoisina pidempään.
- Juustonkannikat, juurekset ja joulukakku säilyvät joulun ja uudenvuoden välisen viikon jääkaapissa.
- Myös kylmäsavulohi säilyy avaamattomassa pakkauksessa, jos sen päiväystä on jäljellä.
- Kinkku ja laatikot kannattaa pakastaa pian joulun jälkeen odottamaan uutta käyttöä.
- Älä lämmitä samoja ruokia useaan kertaan tai säilytä tarjoiltavia ruokia pitkään huoneenlämmössä.
- Sulje pähkinäpussit hyvin, ettei sisältö pehmene.
Vinkki!
Tässä ohje kuvan pikkupizzoihin:
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Seuraa meitä Facebookissa