
Huijaa makeanhimoasi! Näillä kuudella reseptillä loihdit niin herkullisia jälkiruokia, ettei niitä äkkiseltään arvaisi täysin sokerittomiksi.
Moni päättää viettää vuoden ensimmäisen kuukauden jollain terveellisemmällä tavalla kuten lisätystä sokerista luopumalla. Mutta entä jos makeanhimo kalvaa vielä kuukauden puolivälissäkin? Apua, vielä kaksi viikkoa ilman karkkia, jäätelöä tai muuta lisättyä sokeria!
Onneksi itseään voi huijata sokerittomilla herkuilla. Esimerkiksi banaani on sokerittoman leivonnan ihmeaine, joka korvaa sekä munan että sokerin.
Kokeile vaikka!
Kuin oikeita keksejä, mutta vain kolme raaka-ainetta
Banaani-kaurakeksit ovat juuri sopivan makeita ja näyttävät aivan oikeilta kekseiltä. Eikä niissä ole tippaakaan lisättyä sokeria, voita eikä vehnäjauhoja.
Kermavaahdon sijaan turkkilaista jugurttia
Sokeriton ja gluteeniton hedelmätorttu leivotaan iman valkoista sokeria ja vehnää. Makunsa kakku saa kuivatuista ja tuoreista hedelmistä.
Melkein kuin brownie
Banaani-maapähkinäpalat syntyvät nopeasti neljästä raaka-aineesta. Malta hetki ja anna kakkusten jähmettyä kunnolla jääkaapissa.
Jäätelö ja moussekin onnistuvat ilman sokeria
Lue myös, miten teet jäätelöä ilman sokeria, maitoa ja rasvaa.
Makea taatelimousse syntyy kun sekoitat hienonnettuja taateleita, kaakaojauhetta ja kookosmaidon kiinteää osaa.
Vinkki!
Pakastettu banaani on sellaisenaankin oiva jätskin korvike: siivuta banaani pakastimeen ja saat tarvittaessa surautettua sauvasekoittimella kermaista ja kylmää smoothieta tai herkullista sahramipehmistä.