
Herkullisen uunitomaattipastan saat viidessä minuutissa uuniin ja puolessa tunnissa pöytään.
Aikaa vievin vaihe valmistuksessa on repiä pallo mozzarellaa. Aurinkokuivatut tomaatit tekevät siitä vielä herkullisemman. Tortellonit voi valita kaupassa oman maun mukaan.
Tykkäätkö enemmän ricotta-pinaatista vai kinkku-juustosta?
Kokeile vaikka heti!
Tomaattipastavuoka
4 annosta | 5 min + 25 min
2 rs (á 250 g) tortelloneja
(esim. ricotta-pinaatti)
2 prk (á 400 g) yrttitomaatti-
murskaa
1 tl suolaa
¼ tl mustapippurirouhetta
1 plo (200 g) mozzarellaa
3 rkl aurinkokuivattuja tomaattisuikaleita
1 dl mozzarellaraastetta
(basilikaa)
Kuumenna uuni 200 asteeseen.
Kumoa tortellonit ja tomaattimurskat uunivuokaan. Mausta suolalla ja pippurilla.
Sekoita tortellonien joukkoon paloiksi revitty mozzarella ja aurinkokuivatut tomaatit. Ripottele pinnalle juustoraastetta.
Kypsennä uunissa 25 minuuttia.
Vinkki! Jos pidät valkosipulista, murskaa vuokaan pari valkosipulinkynttä.
Lisää todella helppoja ja herkullisia pikalounasohjeita löydät Kodin Kuvalehdestä 6/2021. Arkesi helpottuu heti! Tilaajana voi katsoa reseptit myös digilehdestä.