
Yhdistä piparilta maistuva murotaikinapohja, kermatäytettä sekä inkivääriltä ja kanelilta maistuva kuorrute. Nämä piparibebet vievät takuulla kielen.
Klassikkoleivos bebe maistuu nyt joululta! Työvaiheita pikkuleivoksissa on monta, mutta vaivannäkö palkitsee varmasti ja saa aikaan ihastuneita huokauksia kahvipöydässä ja aterian jälkeen.
Taikina onnistuu vaahdottamallakin
Murotaikina onnistuu parhaiten monitoimikoneessa murustamalla. Taikinan voi valmistaa myös vaahdottamalla voin ja sokerin. Anna silloin taikinan jähmettyä vuoissa kolme tuntia, niin se pysyy paistettaessa vuokien reunoilla.
Alumiiniset kertakäyttövuoat ovat käteviä, koska niitä ei tarvitse voidella.
Voit paistaa bebeleivospohjat kertakäyttövuoissa tai metallisissa leivosvuoissa. Alumiiniset kertakäyttövuoat ovat käteviä, koska niitä ei tarvitse voidella. Ne voi myös pestä ja käyttää uudelleen.
Bebet kestävät pakastamisen
Tee bebet kuorrutusta vaille valmiiksi jääkaappiin jo päivää tai kahta ennen tarjoamista. Kun täyte on täysin jähmettynyt, kuorrutus säilyy valumatta. Vuokaa ei kannata täyttää aivan täyteen, jotta kuorrute ei valu reunojen yli.
Kuorruta bebeleivokset muutama tunti ennen tarjoamista.
Säilytä bebet suljetussa rasiassa, jotta niihin ei tartu tuoksuja.
Voit myös pakastaa bebet täytettyinä. Kuorruta bebeleivokset muutama tunti ennen tarjoamista.
Tomusokerikuorrutus marmoroituu, kun valutat kuorrutusta kolme kapeaa viirua kunkin leivoksen päälle. Vedä sitten cocktailtikulla viirujen päältä vastakkaisiin suuntiin.
Tomusokeri pelastaa
Jos beben pinta ei ole yhtä kaunis kuin kuvassa, tomuta päälle tomusokeria!
Tee piparibebet tällä ohjeella: