Meri-Tuuli Väntsi ja Pipsa Hurmerinta lupaavat tuoda ruokaohjelmaansa paljon värejä ja tarjota ohjeita arkiruokiin.
Meri-Tuuli Väntsi ja Pipsa Hurmerinta lupaavat tuoda ruokaohjelmaansa paljon värejä ja tarjota ohjeita arkiruokiin.

Samassa liemessä on tammikuussa alkava ruokaohjelma, jossa valovoimaiset kokit Meri-Tuuli Väntsi ja Pipsa Hurmerinta ratkovat yhdessä arkisia ruokahaasteita. Kysyimme Meri-Tuulilta vinkkejä tammikuun ihanimpiin ruokiin!

Ystävykset ja huippukokit Meri-Tuuli Väntsi (o.s. Lindström) ja Pipsa Hurmerinta ratkovat Samassa liemessä -sarjassa arkipäiväisiä ruokapulmia. Ruokaohjelmassa on kymmenen jaksoa, joissa kokkien lupauksen mukaisesti ”syödään koko ajan”.

Helmikuussa kaksikolta ilmestyy samanniminen keittokirja, joka perustuu ohjelmassa julkaistuihin resepteihin.

Heitimme Meri-Tuulille oman pulmamme: millä eväillä taklata pimeän talven? Meri-Tuuli paljasti omat lempiruokansa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

”Ensimmäinen talvilempparini on lämmittävä ja ravitseva luuliemi. Hyvin haudutettu liemi sopii keittoihin ja patoihin. Lisään aina liemeen kiehumaan yhden lihaisamman palan, jonka voi sitten käyttää nyhtölihan tapaan ruokiin, tai vaikka napsia sellaisenaan.”

Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Kermainen pasta on ihana lohturuoka."

”Toinen tämän hetken lempiruokani on tattipasta. Kuivatuista tateista valmistettu pasta on yksi harvoja ruokia perheessämme, johon käytetään kermaa. Helppo, nopea ja kermainen pasta on ihana lohturuoka. Sitä paitsi tatit pitää käyttää pois ennen ensi kesää.”

Kolmantena joukkoon pääsee linssikeitto.

”Linssikeittoon voi upottaa kaikki purkkien jämät. Maun salaisuus on currytahna, jota on keitossani aina. Lisäksi pilkon joukkoon perunaa ja palsternakkaa. Lopuksi lusikoin soppaan tomaattimurskat tai kookosmaidot, joita jääkaapissa on edellisistä ruoista jäljellä.”

"Arkena voi oikaista."

Meri-Tuulin keittiössä myös puolivalmisteet ovat sallittuja.

”On paljon hyviä tuotteita, joilla voi arkena oikaista keittiössä. Ohjelmassa jaamme vinkkejä myös niihin.”

Samassa liemessä AVA-kanavalla 24.1.2018 alkaen.

muitakin adjektiiveja on olemassa

Mukava ohjelma. Ainoa vika on se, että ohjelmasta menee osa aina ohi, kun alan  laskea, kuinka monta kertaa Pipsa ja Meri-Tuuli sanovat ohjelman aikana sanan ihanaa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla