Ylellinen syyssalaatti viimeistellään paistetuilla sienillä.
Lämmin tatti-kuhasalaatti
Ainekset
Työvaiheet
- Sekoita vinegretin ainekset yhteen ja jätä odottamaan.
- Valmista salaattipohjat lautasille valmiiksi. Pese salaatit tarvittaessa ja kuivaa ne keittiöpyyhkeen päällä tai salaattilingossa. Jaa lautasille salaattia, saksanpähkinöitä ja juustolastut.
- Leikkaa puhdistetut herkkutatit pituussuunnassa viipaleiksi. Kuumenna voi ja öljy pannussa. Paista herkkutatit melko kovalla lämmöllä kauniin värisiksi. Nosta sienet salaatin päälle.
- Paista samassa pannussa suolalla ja pippurilla maustetut kalafileet kauniin värisiksi, molemmilta puolilta. Lisää pannuun tarvittaessa hieman öljyä tai voita. Viimeistele salaattiannokset paistetulla kalalla ja vinegretti-kastikkeella.
Vinkki! Voit käyttää salaattiin myös muita herkullisia ruokasieniä.