Pidä pakastin –18 asteessa.

Pakasta aina tuoretta raaka-ainetta.

Jos haluat hieman pidentää tuotteen säilyvyyttä, kypsennä se ennen pakastamista.

Älä pakasta koskaan lämmintä tuotetta tai ruokaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Pakkaa tuotteet mahdollisimman tiiviiseen pakkaukseen ja litteästi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Pakasta pieninä annoksina, jolloin voit käyttää sulatetun tuotteen yhdellä kerralla.

Merkitse pakkauksen päälle sen sisältö ja päivämäärä.

Pidä pakastin –18 asteessa. Liika kylmyys heikentää ruokien makua, rakennetta ja ravintopitoisuutta.

Sulata pakasteet jääkaapissa ja käytä ne mahdollisimman pian sulatuksen jälkeen, myös ennen pakastamista kypsennetyt tuotteet. Pakastaminen ei tapa moniakaan ruokien mikrobeja, vaan niiden toiminta alka heti uudelleen, kun tuotteita aletaan sulattaa.

Mitä rasvaisempi raaka-aine, sitä lyhyemmän ajan se säilyy pakkasessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla