Kranssi on tehty syötäväksi.
Kranssi on tehty syötäväksi.

Huippuhyvä pullakranssi on gluteeniton, vegaaninen ja tehty jaettavaksi.

Jos rakastat joulunmakuja, rakastat tätä kranssia! Pullakranssi on sekä gluteeniton että vegaaninen. Pullakranssi leivotaan mantelimaitoon, joten se on myös maidoton. Ja niin hyvän makuinen, että haluat ottaa toisenkin palan!

Leivo gluteeniton taikina saman tien.

Gluteeniton pulla onnistuu parhaiten, kun taikinaa kohotetaan vain kerran ennen paistamista. Näin se säilyttää muotonsa ja rakenteensa parhaiten. Tee siis taikina ja leivo se kranssiksi saman tien.

Muista psyllium!

Kun käytät gluteenitonta jauhoseosta, lisää nesteen joukkoon myös psylliumia. Ratamokasvin kuivatuista siemenkuorista valmistettu psyllium saostaa helposti nesteen, ja sillä saa  sitkoa gluteenittomaan taikinaan. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sivele pulla ennen paistoa siirappi-rasvasulalla. Pulla saa kauniin sävyn, ja täytteen kerrokset erottuvat kauniisti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vinkki! Voit korvata maidottoman margariinin voilla, jos pullan ei tarvitse olla vegaaninen tai maidoton.

Tee gluteeniton pullakranssi tällä reseptillä:

Sisältö jatkuu mainoksen alla