6–8 kampelafileetä

Marinadi
4 munaa
suolaa, valkopippuria ja
mustapippuria

Leivitys
2 dl siivilöityjä korppujauhoja
1 dl vehnäjauhoja
suolaa
paistamiseen kirkastettua voita

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sisältö jatkuu mainoksen alla

1. Sekoita marinadi. Riko munat ja sekoita joukkoon mausteet.

2. Marinoi kampelafileitä vähintään tunti tai anna niiden marinoitua yön yli jääkaapissa.

3. Leivitä marinoituneet kampelat korppujauho-vehnäjauhoseoksessa, johon on lisätty ripaus suolaa, ellei sitä ole marinadissa.

4. Paista fileet kirkastetussa voissa. Asettele kalat kuumalle pannulle väljästi ja pienennä sitten lämpöä.

5. Asettele paistetut fileet tarjoilu-vadille ja koristele tillin oksilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla