Prinsessalla ja minulla on yhteinen harrastus, mutta yhden vinkin haluaisin hänelle antaa.

Koska arjessa on vaikea ehtiä harrastaa liikuntaa, olen keksinyt keinon. Puen ylleni verkkarit ja lenkkitossut ja lähden juoksemaan – kerrostaloni rappukäytävän portaita. 

En ole kertonut tästä juuri kenellekään, sillä olen ajatellut olevani vähän hullu. Harjoitteluni olen yrittänyt hoitaa salassa. Juoksen niin kevyesti, etteivät askeleet kuulu asuntoihin ja yritän vältellä muita rapussakulkijoita. Jos naapuri sattuu tulemaan vastaan, teeskentelen olevani menossa tai tulossa, en ravaamassa edestakaisin.

Tänään tajusin, että häpeily on turhaa. En olekaan yksin, vaan edelläkävijä ja sitä paitsi mitä parhaassa seurassa: prinsessa Victoriakin harrastaa porrasjuoksua sisätiloissa, kuten tästä videosta näkyy. (Victorialla tosin on palatsi eikä lähiörappukäytävä, mutta periaate on sama.)

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Nyt kerronkin siis ylpeästi harrastuksemme edut: Liikkumaan meneminen ei vie aikaa, sillä suorituspaikka on nenän edessä, kun avaa asuntonsa oven. Lämpötila on tasainen eikä liukastumisriskiä ole. Kunto kasvaa nopeasti, sillä treeni on tehokasta. Portaiden nouseminen kävelyvauhdillakin vastaa energiankulutukseltaan hölkkää.

Victorialle antaisin yhden vinkin. Korkkarit kannattaa vaihtaa lenkkareihin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla