Kotonaan voi tehdä muutakin kuin kotitöitä. Siksi välillä kannattaa heittäytyä huithapeliksi.
Kotonaan voi tehdä muutakin kuin kotitöitä. Siksi välillä kannattaa heittäytyä huithapeliksi.

Palstalla toimitus parantaa maailmaa yksi epäkohta kerrallaan.

Oletko sinäkin tunnollinen arjen pyörittäjä, joka lajittelee pyykit värin ja lämpötilan mukaan, säilyttää mehua avattuna jääkaapissa korkeintaan kolme päivää ja vaihtaa lakanat viikoittain?

Ei tarvitsisi.

Arjessa voi surutta heittäytyä suurpiirteiseksi ja vähän huolimattomaksi, vaikka olisikin luonteeltaan tarkka ja tunnollinen. Muutoin arjesta saattaa tulla turhan tunnollista suorittamista. Viisas valitsee tunnollisuuden kohteet harkiten ja säilyttää hermonsa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Et tarvitse kelloa, joka laskee, pesetkö hampaita kaksi minuuttia kerrallaan - riittää, että peset hampaat kaksi kertaa päivässä. Tai jopa suurin piirtein kaksi kertaa päivässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Riittää, kun edes joskus pesee ikkunat.

Riittää, kun käy joskus urheilemassa (kävelylenkki on urheilua), vaihtaa sukat suurin piirtein joka päivä, imuroi asunnon suurin piirtein ja ainakin joskus pesee ikkunat.

Sen sijaan voit maksaa laskut tunnollisesti, muistaa lapsesi syntymäpäivän ja mennä lentokentälle hyvissä ajoin. Voit harjoittaa tunnollisuutta hyvillä mielin lähettämällä hakemukset ajallaan, huolehtimalla auton talvirenkaiden vaihtamisesta ja olemalla syömättä päiväyksen ylittänyttä lihaa. 

Ja olla samaan aikaan oman elämäsi hillitty, onnellinen huithapeli.

Sisältö jatkuu mainoksen alla