Tässä juttusarjassa esitellään Kodin Kuvalehden lukijablogeja. Tällä kertaa vuorossa on Arjen väripilkut.

Kerro vähän itsestäsi, Arjen väripilkut -bloggaaja!

Olen 28-vuotias kaupunkilainen maaseudulla. Asun mieheni ja kahden lapsemme kanssa omakotitalossa peltojen keskellä, kuitenkin lähellä kaupunkia.

Työskentelen lähihoitajana sairaalassa. Teen kolmivuorotyötä, mikä luo omat haasteensa lapsiperhearkeemme. En vieläkään tiedä, mitä haluaisin oikeasti tehdä isona.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Miksi ryhdyit bloggaajaksi ja milloin?

Aloitin bloggauksen syyskuussa 2015, kun huomasin Kodin Kuvalehdessä mainoksen bloggauksen aloittamisesta. Olin miettinyt bloggaajaksi ryhtymistä jo pitkään, ja KK:ssa aloittaminen tuntui juuri sopivalta minulle. Olin keksinyt blogille nimenkin jo muutama vuosi aiemmin ennen kuin sain tarpeeksi rohkeutta bloggaamiseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ryhdyin bloggaajaksi, koska mieleni pursuaa ideoita ja haluan inspiroida muitakin. Pidän tee se itse -tyylisestä ajattelusta ja haluan kannustaa muita ja antaa eväitä sekä ohjeita tekemisen aloittamiseen.

Haluan myös nostaa esille lasten kanssa tekemisen ilon ja opastaa, miten lapset voi ottaa askarteluun ja muuhun mukaan. Kierrätysmateriaalien käyttö tuntuu minulle luontevalta, ja haluan jakaa näitä vinkkejä muillekin.

Mitä harrastat?

Harrastan käsitöitä, askartelua ja puutarhanhoitoa. Rakastan kirjojen lukemista, oli kyseessä sitten käsityökirja tai romanttinen romaani.

Katson mielelläni myös elokuvia: varsinkin pukudraamat ja hömppäkomediat ovat mieleeni.

Olen myös kausiharrastaja: saatan ruveta jumppaamaan, mutta innostus lopahtaa välillä hyvinkin nopesti. Pidän myös ruuanlaitosta ja kokkailen mielelläni, kun on aikaa. Valokuvausta koetan kovasti harjoitella.

Luetko jotain muita blogeja?

Luen satunnaisesti.  Yleensä minulle käy niin, että seikkailen netissä ja kulkeudun sivuilta sivuille muistamatta tallentaa kiinnostavia blogeja kirjanmerkkeihin. Lopulta on mahdonta löytää takaisin. Tässä kuitenkin muutama lempiblogini: Ripaus tunnelmaa, Lasten matkassa ja La petite princesse.

Millainen tämä kesä on sinulle? Unelmoitko jostain?

Tänä kesänä koetan lasten kanssa touhuta jotain uutta ja mielenkiintoista. Teemme varmaan pienen retken Helsinkiin tai ihan vaan tuohon lähelle, Muumimaailmaan.

Lomalla on mukava tehdä asioita, joita ei ehkä muuten tulisi tehneeksi ja viettää laatuaikaa perheen sekä ystävien kanssa. Haluan myös luoda lapsille pieniä elämyksiä.

Unelmoin ulkomaanmatkasta johonkin lämpimään mieheni ja lasten kanssa. Emme ole käyneet rantalomalla muutamaan vuoteen.

Unelmoin myös häämatkasta, joka on jäänyt syystä tai toisesta käymättä.

Lue tästä Arjen väripilkut -blogia!

Sisältö jatkuu mainoksen alla