Kodin Kuvalehti iloitsee suuresta juhlan aiheesta: lehdellä on 50 000 Facebook-kaveria! KK on kaikista kavereistaan onnellinen ja ylpeä: yhteisömme on suurempi kuin millään toisella suomalaisella naistenlehdellä.

KK:n yhteisö on suomalaisittain melkoisen suuri. Aikakauslehtien liiton seurannan mukaan Kodin Kuvalehdellä on Suomen aikakausmedioista viidenneksi eniten seuraajia Facebookissa.

Tiiviin lukijasuhteen pohjalta on hyvä rakentaa tämän ajan yhteisöllisyyttä Facebookissa.

"Jo ennen digi- ja someaikaa yhteisöllisyys on ollut osa Kodin Kuvalehden maailmaa. Jo vuosia lukijat ovat olleet muotijutuissamme malleina ja lehdessä on julkaistu lukijoiden parhaimpia reseptejä. Tiiviin lukijasuhteen pohjalta on hyvä rakentaa tämän ajan yhteisöllisyyttä Facebookissa ja muissa somekanavissa sekä samalla merkityksellisyyttä lukijan elämässä", iloitsee Kodin Kuvalehden päätoimittaja Minna McGill.

Uusien seuraajien määrä myös kasvaa vahvasti. Kaikista aikakausmedioista Kodin Kuvalehti on saanut esimerkiksi kuluneen alkuvuoden aikana toiseksi eniten uusia kavereita. Kiitos jokaiselle yhteisöön kuuluvalle!

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KK:n ystävistä Facebookissa selvä enemmistö eli 95 prosenttia on naisia.

KK:n ystävistä Facebookissa selvä enemmistö eli 95 prosenttia on naisia. Reilu puolet on 35-53-vuotiaita, yli 54-vuotiaita on neljännes ja alle 35-vuotiaita kuudennes. Suomen lisäksi Kodin Kuvalehden Facebook-postauksia luetaan etenkin Ruotsissa, Yhdysvalloissa ja Saksassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Arvaatko muuten, missä kaupungissa on suunnilleen saman verran ihmisiä kuin Kodin Kuvalehdellä on Facebook-faneja? Porvoossa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla