Tammikuun katumusjumpat on käyty, joten nyt saat taas koukuttua tv-sarjoihin. KK:n Tarja Hirvasnoro valitsi puolestasi ne, jotka kannattaa tsekata.

Näytä niille, Sam!

Gangsteriperhe käyttäytyy ikävästi 1920-luvun Englannissa, mutta onneksi apuun rientää Jurassic Parkistakin tuttu Sam Neill. Hän on vänkä näky knallipäisenä ylikomisariona. Peaky Blinders – gangsteriklaani, TV1 alkaen pe 5.2. klo 22.

Aku, Jussi ja lauantai

1970-luvulla tästä ohjelmasta nousi tähtiin John Belushi, 1980-luvulla Eddie Murphy ja 2000-luvun vaihteessa Tina Fey. Nyt Saturday Night Livessä puhutaan suomea ja tähtinä ovat Aku Hirviniemi ja Jussi Vatanen. Saturday Night Live, MTV3 alkaen la 6.2. klo 20.

Ooh, Christopher

Tämä ei oikeastaan ole sarja ja sen molemmat osatkin tulevat samana päivänä, mutta viime vuonna kuollut Christopher Lee nyt vain oli niin jylhä. Sitä paitsi Lee oli Suomen ystävä. Dracula, pimeyden prinssi ja Uhrijuhla, Yle Teema la 6.2. klo 21–23.50.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Mindyn pulma

Nyt saa taas paheksua sydämensä kyllyydestä! Ruotsin miljonääriäideistä tulee uusia jaksoja, joista ensimmäisessä pitäisi löytää Mindylle uusi Chanelin takki. Ruotsin miljonääriäidit, Liv alkaen ma 8.2. klo 22.30.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Oletko siellä, E.T.?

Mistä me tulimme? Mistä saimme päähämme yrittää avaruuteen? Jos sinne pääsemme, toivottaako E.T. meidän tervetulleiksi? Sitä pohtii BBC:n tuottama dokumenttisarja. Prisma: Ihmisen universumi, TV1 alkaen ke 10.2. klo 19.

Entä sinä, Piip?

Kun tv-sarjan sankarin nimi on Piip, kyse täytyy olla Pikku Kakkosesta. Niin onkin! Uudessa sarjassa ajetaan Vauhtikärryllä ja tavataan opettavainen herra Hamsteri. Hau Hau, Piip ja Veli Pikku Kakkosessa, TV2 alkaen ma 15.2.

Petteri erämaassa

Luontodokumentaristi Petteri Saario nauttii luontoelämyksistä eniten, kun saa hikoilla, palella ja kastua. Se näkyy sarjassa, joka vie Suomen uljaisiin erämaihin. Erämaan lumo, Yle TV1 alkaen su 28.2. klo 18.15.

Kysely

Mikä on sinun suosikkisi uutuuksista?

Erämaan lumo
Erämaan lumo
34.6%
Peaky Blinders - gangsteriklaani
Peaky Blinders - gangsteriklaani
29.4%
Saturday Night Live
Saturday Night Live
14.1%
Ruotsin miljonääriäidit
Ruotsin miljonääriäidit
12.8%
Dracula-elokuvat
Dracula-elokuvat
7.6%
Hau Hau, Piip ja Veli
Hau Hau, Piip ja Veli
1.2%
Prisma: Ihmisen universumi
Prisma: Ihmisen universumi
0%
Ääniä yhteensä: 78
Sisältö jatkuu mainoksen alla