Onko kuunteleminen sinulle joskus helpompaa kuin kuunteleminen? Nyt voit kuunnella Kodin Kuvalehden rakastetuimmat jutut kännykästäsi samalla, kun istut bussissa tai käytät koiraa lenkillä.

Näyttelijä Rinna Paatso on lukenut Kodin Kuvalehden klassikkojuttuja tallenteiksi, joita kuka tahansa Android- tai iOS-laitteen omistaja voi kuunnella ilmaiseksi missä ja milloin tahansa. Näin se käy:

Klikkaa kännykkäsi tai tablettisi sovelluskauppaan ja lataa laitteellesi ilmainen Supla-äänisisältöpalvelu. Suplasta löytyy Helmiradio ja Helmiradiosta Kodin Kuvalehden mieleenpainuvimmat klassikkotarinat, kuten hotellissa pysyvästi asuva nainen, Hjalliksen kotiapulainen Aune, kasvatusguru Kari Uusikylän raskas lapsuus alkoholistiperheessä ja rakastuneen down-pariskunnan iki-ihana hääpäivähaastattelu.

Koskettavia ja kiinnostavia tarinoita voi kuunnella vaikka ruokaa laittaessa tai odotellessa lapsen harkkojen loppumista - juuri silloin, kun sinulla on aikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

”Ihmiset käyttävätkin Suplan sisältöjä paljon esimerkiksi lenkkeillessään tai pitkillä automatkoilla. Joku kertoi palautteessaan, että Supla pelasti hänen sairaalareissunsa”, paljastaa Suplan isä, Nelonen Median digital manager Johannes Saukko.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Jutun kuuntelua voi jatkaa siitä, mihin viimeksi jäi.

Jos kuuntelu jää kesken, pääset myöhemmin jatkamaan yhdellä napinpainalluksella siitä, mihin jäit. Ja tietenkin klassikkojuttuja voi kuunnella myös pöytäkoneelta tai läppäriltä. Ne löytyvät osoitteesta supla.fi.

Mutta miksi ihmeessä aikakauslehtijuttua kannattaa myös kuunnella, vaikka elämyksestä jäävät silloin pois upeat kuvat? Kodin Kuvalehden päätoimittaja Minna McGill kertoo:

”Aikakauslehtijutut ovat niin hienoja, koskettavia ja uusia näkökulmia antavia, että ne toimivat myös radiossa. Kun niitä kuuntelee, juttujen syvällisyys ja hienot ajatukset nousevat esiin aivan uudella tavalla. Olen tosi iloinen, että ihmiset voivat nauttia jutuistamme nyt myös aivan uudessa muodossa”, Minna McGill sanoo.
 

Sisältö jatkuu mainoksen alla