Miten umpikujasta löytäisi ulospääsyn ja mieltä painava tuska helpottuisi?
Miten umpikujasta löytäisi ulospääsyn ja mieltä painava tuska helpottuisi?

 ”Vaikka olisi kuinka ihana kesä ja monia upeita asioita elämässä, ei niistä voi nauttia, kun mieliala on maassa ja itkettää”, lukijamme kirjoittaa.

Minulla todettiin psyykkinen sairaus, ja voin sanoa, ettei vaikeampaa sairautta taida ollakaan. Fyysiset vajavaisuudet voi jokainen tuntea kohdallaan pahimmiksi, ja ymmärrän sen hyvin. Psyyke on kuitenkin ihmisen ”tärkein elin”. Se ohjailee mielin määrin ja mihin haluaa. Kamppailu on päivittäistä, ja usein ihminen on häviäjän osassa.

Vaikka olisi kuinka ihana kesä ja monia upeita asioita elämässä, ei niistä voi nauttia, kun mieliala on maassa ja itkettää. Tuntuu, ettei matalapaineesta voi mitenkään selvitä. Tiedän, on lääkkeet, terapiat, sairaalahoito, kaikkea on saatavilla. Mutta psyykkisesti sairaan elämä on jatkuvaa tasapainoilemista, itsensä ja tunteidensa hallitsemista.

Se on raskasta, ja siitä kärsii itsensä lisäksi läheiset ihmiset ja ympäristö. Kun itsetuhoiset ajatukset valtaavat mielen, se pelottaa ja laittaa nöyräksi. Miten voisin toimia, että elämänlaatu paranisi enkä joutuisi aina umpikujaan?

Help

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Vertainen

Suosittelen mielialalääkitystä, joka tasaa mieltä. Itse olen saanut siitä pohjaa rakentaa elämää uudestaan. Myös hyvän psykoterapeutin löytäminen on tärkeää.
Tsemppiä Sinulle!

Vertainen nykyään parantunut

Tässä vaiheessa kun elämä oli yhtä henkistä kidutusta, ainoa asia oli että jaksoin ajatella oli että selviän tästä. En ollut valmis antamaan periksi. Armollisuus. Ole hyvä itsellesi, älä kiusaa tai ruoski itseäsi, paras tapa parantua on puhua itselleen kauniisti. Ainoa mihin pitää riittää aina voimia on ottaa apua vastaan, pyytää sitä ja parhaansa mukaan mennä mukana. Muista että olet arvokas, jonain päivänä katselet itseäsi ylpeänä ja saat takaisin elämän parempana. Luota siihen että olet selvinnyt tähän asti selviät tästäkin! Voimia!

Sisältö jatkuu mainoksen alla