Huippusuosittu kilpailumme jatkuu. Sinustako Nuori suunnittelija 2018?

Sinä 10-18-vuotias tyttö tai poika: oletko kiinnostunut vaatteista ja muodista? Olisiko sinusta huippujuttu, jos näkisit suunnittelemasi asun tai asusteen julkaistuna Suuri Käsityö -lehdessä ja saisit siihen myös kaavat ja ohjeen?

Osallistu nyt hauskaan suunnittelukilpailuumme! Vuonna 2018 kilpailussa on eri aihe joka kuukausi. Kilpailulomakkeen löydät sivun alareunasta.

Nuori suunnittelija 2018

Tammikuu

Meikkipussi

Lähetä suunnitelma 1.9.2017 mennessä.

Helmikuu

Paita

Lähetä suunnitelma 1.10.2017 mennessä

Maaliskuu

Hame

Lähetä suunnitelma 1.11.2017 mennessä.

Huhtikuu

Sortsit

Lähetä suunnitelma 1.12.2017 mennessä.

Toukokuu

Kesäkassi

Lähetä suunnitelma 15.1.2018 mennessä.

Kesä-heinäkuu

T-paita

Lähetä suunnitelma 15.2.2018 mennessä.

Elokuu

Rento takki

Lähetä suunnitelma 15.3.2018 mennessä.

Syyskuu

Käsilaukku tai reppu 

Lähetä suunnitelma 15.4.2018 mennessä.

Lokakuu

Huppari tai collegepaita 

Lähetä suunnitelma 15.5.2018 mennessä.

Marras-joulukuu

Haalari

Lähetä suunnitelma 15.6.2018 mennessä.

 

Toteutamme ja julkaisemme vuoden jokaisessa lehdessä yhden meille lähetetyistä ehdotuksista suunnittelijan kuvan ja haastattelun kera. Lisäksi voittaja saa diplomin, 100 euron suunnittelupalkkion ja 50 euron lahjakortin käytettäväksi Eurokankaan myymälässä.

Voit osallistua kilpaan vaikka joka kuukausi ja lähettää samassa kuoressa useammankin piirroksen osoitteeseen:

Suuri Käsityölehti
Nuori suunnittelija
PL 100,
00040 Sanoma 

Tai sähköpostilla suuri.kasityo@sanoma.com

Tytär uhkaa, että jos en hoida lapsenlasta, niin en saa nähdä häntä lainkaan.

Miten menettelisitte tilanteessani? Tyttäreni on jo usean vuoden ajan ollut alle kouluikäisen lapsen yksinhuoltaja. Hänen työnsä on vuorotyötä, ja minä osallistun lapsen hoitoon parhaani mukaan. Lyhennän lapsen pitkää hoitopäivää illasta tai autan, kun on aikainen aamulähtö.

Minulla ja tyttärelläni on jostain syystä nykyisin viileät välit. En pääse lähelle häntä enkä saa kysellä yhtään hänen yksityiselämästään saati neuvoa mitään. Jos tyttärestä tuntuu, että puutun hänen elämäänsä, saan melkoista ryöpytystä. Tytär kyllä arvostelee minua ja tekemisiäni surutta.

Olen yleensä ollut aina valmis hoitoavuksi, mutta voimieni mukaan. Tavallaan tytär ymmärtää sen, mutta kuitenkin hän uhkaa, että jos en hoida, niin en saa sitten edes nähdä lasta.

Olen pahoilla mielin, etten saa tyttäreltäni enää rakastavaa lämpöä. Minun rakkauteni häntä kohtaan ei ole muuttunut eikä häviä koskaan. Miksi eksyimme toisistamme?

Puun ja kuoren välissä

Vierailija

Lukijan kirje: Välit tyttäreen viilenivät

Tyttäresi voi olla niin äärettömän väsynyt ja myös pettynyt elämäänsä, että ei kykene muuhun. Yksinhuoltajana on taatusti todella raskasta, kun huolehtii kaikesta itse, ja kyselyt elämästä ahdistavat, jos on itsekin pettynyt omaan elämään. Apusi on varmasti arvostettua, mutta ehkä hän kokee olevansa puun ja kuoren välissä väsymyksensä kanssa, jollet pysty apuasi antamaan sillon kun hän sitä toivoisi ja tahtoisi, ja on siksi vihamielinenkin. Itse kahden lapsen äitinä huomaan (vaikken...
Lue kommentti

Jos saisit valita joulupöytääsi vain yhden ruoan, mikä se olisi? Kerro oma jouluruokasuosikkisi!

Klikkaa omaa jouluruokasuosikkiasi allaolevista kuvista. Listalla ovat mukana vain joulupöydän suolaiset herkut, leivonnaisia ei tällä kertaa voi äänestää.

Jos oma jouluruokasuosikkisi puuttuu listalta, kerro siitä jutun lopussa olevassa laatikossa.

Jouluruokien kuvat: Piia Arnould, Anna Huovinen, Teppo Johansson, Emma Karasjoki, Jukka Lehtinen, Ulla-Maija Lähteenmäki, Panu Pälviä, Sami Repo, Elvi Rista, Seppo Solmela ja Timo Viljakainen.