Osallistu KK:n jouluhaasteisiin ja voita Holiday Clubin kylpyläloma tai jokin muu upeista palkinnoista. 

KK esittää jouluaattoon menneessä 16 hauskaa ja hyödyllistä jouluhaastetta. Kaikkien niihin osallistuneiden kesken arvomme kylpyläloman neljälle missä tahansa Holiday Clubin kylpylähotellissa Suomessa sekä muita upeita palkintoja. Valitse mieluisin haasteesi tai moninkertaista voittomahdollisuutesi ja osallistu jokaiseen! 

Aikaa osallistumiseen on 27. joulukuuta asti.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Jouluhaastekisan pääpalkinto on 300 euron lahjakortti Holiday Clubiin. Loma on tarkoitettu kahdelle aikuisella ja korkeintaan kahdelle lapselle. Lahjakortti on voimassa yhden vuoden luovutuspäivästä. Tutustu Holiday Clubin tarjontaan täällä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ensimmäisen jouluhaasteen löydät täältä.

Muut palkinnot:

Kolme Tefal Talent -pakettia, yhden paketin arvo 119,80 euroa. Paketti sisältää paistinpannun sekä keittokasarin ja lasikannen.

Finlaysonin Ajatus-pussilakanasetti kahdelle, arvo noin 100 euroa. Paketti sisältää kaksi mustavalkoista tyynyliinaa (55 x 65 cm) ja kaksi mustavalkoista pussilakanaa (150 x 210 cm).

Rosendahlin Design with Light -lyhty, arvo 85 euroa. Lyhdyn korkeus on 29 senttimetriä.

Finlaysonin Olga-satiinipussilakanasetti, arvo 66 euroa. Setti sisältää sinisen tyynyliinan (55 x 65 cm) ja sinisen pussilakanan (150 x 210 cm).

Finlaysonin punainen Olga-pöytäliina, arvo 40 euroa.

Finlaysonin Onni-keittiötekstiilipaketti, arvo 40 euroa. Paketti sisältää kokoessun, patakintaan ja kaksi patalappua. Tuotteiden väri on punainen.

Finlaysonin Muumi-Women-keittiöpyyhesetti, arvo 20 euroa. Setti sisältää kaksi mustavalkoista keittiöpyyhettä.

 

Kamerattomat

Olisin halunnut osallistua kilpailuihin, mutta ei ole kameraa käytössä, mitä tehdään ?

Sisältö jatkuu mainoksen alla