Äkkiä nämä jonnekin!
Äkkiä nämä jonnekin!

Mitä siitä, jos koti on hyrskyn myrskyn, vaikka tulisi vieraita? Näinhän sitä luulisi. Todellisuudessa monen tekee mieli piilottaa ainakin pahimmat sotkut, jos aikaa siihen on edes hetki.

Kodin Kuvalehden lukijat kertovat, minne heillä on tapana piilottaa tavaraa.

  1. ”Olen pahimmillaan vieraiden tullessa piilottanut likaiset astiat uuniin. Eteisessä lojuvat tavarat olen heittänyt piiloon pesukoneeseen.”
  2. ”Paras piilo on ehdottomasti yläkerta. Meillä on koira, joka ei pidä vieraista ja siksi se on aina yläkerrassa, kun meille tulee vieraita. Kannamme ryttykasat sinne.”
  3. ”Eteisen korkeat liukuovikaapit tarjoavat meillä pikaista piilotusapua.”
  4. ”Piilotan ylimääräisen roinan sängyn alle. Myös peiton alle sänkyyn saa tavaraa.”
  5. ”Pienen kylpyhuoneeni suihkunurkka, jossa on läpinäkymätön tekstiilisuihkuverho, kätkee taakseen kasan kaikenlaista tavaraa.”
  6. ”Piilotan turhat tavarat puhtaan pyykin koriin. Teen kori kainalossa nopean kierroksen huushollin ympäri. Päällimmäiseksi voi heittää pari pyyheliinaa, jotta näyttää siltä, että pyykin lajittelu on kesken.”
  7. ”Pidän hattuhyllyllä, lipaston päällä ja lattialla sisustukseen sopivia pahvisia säilytyslaatikoita. Niissä on kannet ja ne ovat enimmäkseen tyhjiä. Niihin saa lelut, lehdet ja muun roinan piiloon yllätysvierailta.”
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla