Neulo komeat lapaset, joita koristaa perinteinen käkikuvio. 

Leveys kämmenen kohdalla 9,4 cm. 

Lanka: Rondo Marimba. Punaista ja valkoista yhteensä noin 100 g. Alkuperäisen ohjeen Rondo Marimbaa ei enää valmisteta, voit korvata sen esim. Novita Pikkusiskolla tai Gjestal Silja Superwashilla.   

Puikot: 2,5 mm sukkapuikot. 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Tiheys: 17 s ja 18 krs = 5 cm.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Työohje: Luo valkoisella 64 s = 16 s/ puikko. Neulo 1. krs nurin ja jatka sitten ruutupiirroksen mukaan. 

Siirrä peukalos:t apulangalle piirroksen mukaan. Jos varsi on 1. nuolen kohdalla mielestäsi liian lyhyt, neulo kukkokuvio loppuun ja tee peukaloaukko vasta toisen nuolen kohdalla. 

Vasemman käden lapanen: Neulo 2. puikolta 3 s, siirrä seuraavat 11 s apupuikolle ja luo silmukoiden tilalle uudet silmukat. Jatka ruutupiirroksen mukaan. 

Oikean käden lapanen: Neulo 3. puikon 1. silmukka, siirrä seuraavat 11 s apupuikolle ja luo silmukoiden tilalle uudet silmukat. Jatka ruutupiirroksen mukaan. 

Kärjen nauhakavennukset: Tee viimeisen kukkokuvion jälkeen joka krs 1. ja 3. puikon alkuun ylivetämiskavennus ja neulo 2. ja 4. puikon lopussa 2 s oikein yhteen. Kirjo kärkiin sydämet lopuksi silmukoita jäljitellen. 

Peukalo: Neulo punaisella ja tee nauhakavennukset kuten lapasen kärjessä. Kirjo kärkiin sydämet lopuksi silmukoita jäljitellen. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla