Max Factorin ja L'Orealin vaaleat meikkivoiteet näyttävät melkein samalta. Toisesta on selvästi enemmän iloa.

Lupaus:

Max Factor Miracle Match b&n on ihon sävyyn mukautuva meikkivoide. Peittää pienet virheet ja tasoittaa ihon sävyä.

L'Oréal Paris True Match Super-blendable foundation on täydellisesti ihon sävyyn mukautuva kosteuttava meikkivoide. Luonnollisen kaunis lopputulos. Kaikille ihotyypeille.

Kokeilu:

Käytän meikkivoidetta vain, kun kasvoni kaipaavat vähän väriä tai värin tasoitusta. Ongelmana on ollut löytää ihonväriini sopiva voide, joka ei näyttäisi paksulta ja vanhentavalta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kokeilin ensin Max Factorin meikkivoidetta. Se tuntui jo sormissa melko paksulta, ja kasvoille levitettynä muodosti melko tiiviin pinnan. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Toisella viikolla vaihdoin L'Orealin voiteeseen, joka oli selvästi notkeampaa, jopa turhankin juoksevaa. Levittäminen oli kuitenkin myös ihanan helppoa. Voide levittyi tasaisesti ja tasoitti kasvot kivasti ilman pakkelimaista tuntua.

Tältä se tuntui:

Max Factorin voiteella ihohuokoset tulivat esiin, ja värikin oli aavistuksen turhan vaalea (beige 55). Päivän mittaan iholla ei tapahtunut suurta muutosta.

L'Orealin mattamainen voide piti sekin pintansa aika hyvin koko päivän. Tunsin, etten näytä epäluonnollisen meikatulta. Kasvojen väri oli luonnollisen oloinen ja tasainen, sävykin sopiva (golden beige).

Jääkö se käyttöön:

Valinta oli helppo: käyttöön näistä jää L'Orealin meikkivoide. Vaikka se on hyvin ohutta, se tuntuu kumminkin ihmeen riittoisalta. Kerrankin jotain, josta ei ole pahaa sanottavaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla