”Peilistä katsoo nyt aivan uusi tyyppi! Punainen onkin aina ollut suosikkivärejäni”, Maria Ljungberg iloitsi muuttumisleikin jälkeen.
”Peilistä katsoo nyt aivan uusi tyyppi! Punainen onkin aina ollut suosikkivärejäni”, Maria Ljungberg iloitsi muuttumisleikin jälkeen.

Muuttumisleikkiin osallistunut Maria kertoi kyllästyneensä turvautumaan kiireessä huppareihin. Katso upea muodonmuutos!

Opintosihteeri ja perheenäiti Maria Ljungberg on arjessa usein niin kiireinen, että hänellä on tasan yksi vaatimus arkimeikilleen: sen pitää syntyä kahdessa minuutissa.

Laittautumisen lisäksi Marian pitäisi ehtiä aamuisin siivota keittiö, lastata pyykkikone ja huolehtia lapset kouluun. Siivoaminen jää aamuun, sillä illat kuluvat urheillessa lasten kanssa.

"En ole koskaan ollut kova laittautumaan, mutta perheen myötä ulkonäöstä pihistämiseen on tullut lisää tekosyitä."

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

"Oli peiliin katsomisen paikka."

Usein meikkaaminen jäi kokonaan. Viime keväänä, opinnäytetyönsä viimeistelyn lomassa Maria lopulta kyllästyi meikittä olemiseen ja leggingseissä ja huppareissa kulkemiseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

"Oli peiliin katsomisen paikka. Tahtoisin oppia pukeutumaan ikäiselleni sopivalla tavalla ja löytää uusia värejä. Olen liian kiintynyt mukaviin huppareihin, valitsen aina jotain mustaa ja heitän huivin kaulaan."

Meikkitaiteilija Raili Hulkkonen muistutti Mariaa meikkaamisen perusasioista kuten puhdistamisesta. Pisamaisesta ja vaaleasta ihosta on jaksettava pitää huolta. Kaisa Virtasen pukeutumisneuvot toivat Marialle uutta pirteyttä. Punainen nahkatakki ja laukku olivat erityisen mieluiset valinnat.

"Olen iloinen, että opin lisää itsestäni huolehtimisesta. Haluaisin, että voisin vuosienkin päästä katsoa peiliin tyytyväisenä."

Näin saat hehkua iholle:

  1. Pintakuivan ihon hoito alkaa hyvästä puhdistuksesta. Marian kannattaa käyttää kosteuttavia naamioita ja pohjustaa kasvot voiteella, jossa on suojakerroin. Ohut meikkivoide tasoittaa ihon väriä riittävästi.
  2. Koska Maria on aikoinaan nyppinyt kulmakarvat kapeiksi, hän saa niihin lisää tuuheutta kulmavärillä.
  3. Savunsininen luomiväri korostaa vihreitä silmiä ja raikastaa ihon sävyä. Vaalea sävy saisi luomet näyttämään raskaammilta.

Ja näin vaihtelua hiuksiin:

  1. Taipuisille ja kuiville hiuksille tekee hyvää kosteuttava sampoo, joka jättää hiukset helposti muotoiltaviksi.
  2. Kevyttä muotoiluvoidetta ja -geeliä on helppo annostella haluamaansa kohtaan. Lyhyiden hiusten tyyli vaihtuu helposti, kun ne kampaa eteen- tai taaksepäin.
  3. Seuraavaksi Maria voisi kokeilla värjäyttää hiustensa etuosan vaaleammalla sävyllä. Se antaisi kasvoille kirkkautta ja valoa.

Katso vaihtokuvasta Marian muutos muuttumisleikissä!


 

Juttu on julkaistu Kodin Kuvalehden numerossa 19/2017.

Maria Ljungberg

37-vuotias ammattikorkeakoulun opintosihteeri asuu Alavetelissä. Perheeseen kuuluvat aviomies, 10-vuotias tyttö ja 7-vuotias poika, kolme koiraa, kaksi kissaa ja kaksi kania.

olenko värisokea?

"Punainen nahkatakki ja laukku olivat erityisen mieluiset valinnat."

Missä se punainen nahkatakki on :-D?

Sisältö jatkuu mainoksen alla