Suoratukkaiset tietävät, että hyvät hiuspäivät ovat onnellista sattumankauppaa. Muina päivinä suorahiuksinen saattaa ihmetellä, miksi pinnit putoilevat päästä, mutta tukka menee silti helposti takkuun. 

1. Omistat lähes laittoman määrän muotoilutuotteita

Voit kihartaa ja taivuttaa hiuksiasi, mutta loppupeleissä hiusten muotoileminen  tuntuu mahdottomalta. Tukka suoristuu jälleen ja uhmaa tujuintakin hiuslakkaa. Et silti suostu lopettamaan taistelua hiustesi kanssa, vaan jatkat kärsivällisesti hiusten laittamista ja sitä varten kotiisi on kertynyt melkoinen arsenaali erilaisia muotoilutuotteita. Kunnes löydät Sen Oikean.

2. Tiedät tasan tarkkaan, mitä liiskatukka tarkoittaa

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Suoratukkaiset kokevat usein, että heidän hiuksensa ovat hyvin ohuet. Ja heti pidettyäsi pipoa tai edes hellehattua, suora tukka menettää kuohkeuttaan ja alkaa muuttua siksi kuuluisaksi liiskatukaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3. Hiuksesi ovat liian liukkaat hiuspinneille, mutta takkuuntuvat

Hiuspinni voi parhaimmassa tapauksessa solahtaa yhdellä tukanheilautuksella menemään. Hiustesi liukkaus ei silti tarkoita sitä, etteivätkö hiuksesi voisi mennä takuille.

4. Hiuksesi on pestävä päivittäin

Hiuksia suositellaan pestävän joka toinen päivä. Olet kuitenkin jo vuosien aikana oppinut, että mikäli et pese hiuksiasi joka päivä, saat ihastella peilistä päänviertä myötäilevää, rasvaista tukkaa.

5. Vaikka hiuksesi olisivat öljyiset, se ei estä niitä sähköistymästä

Suorat hiukset sähköistyvät helposti. Tämä on varsinkin talvien ongelma, kun ilma on kuiva ja talvivaatteiden materiaalit villitsevät hiusten sähköisyyttä entisestään.

6. Pompula jättää hiuksiin jäljen

Piditkö tukkaa kiinni? Hiuksissasi lymyilevä huomattava laine muistuttaa joka kerta.

7. Joskus sinulla on hyvä hiuspäivä (etkä tiedä miten)

Vaikka suorissa hiuksissasi onkin paljon haastetta, joskus kaikki vain natsaa yhteen. On päiviä, jolloin hiuksissa on kuohkeutta, kaikki asettuu nätisti ja olet onnellinen suorista hiuksistasi.

Lähteet:

Buzzfeed

Huffington Post

Elite Daily

Sisältö jatkuu mainoksen alla