Pohjustustuotteet auttavat pitämään Kaisan graafisen kampauksen kuosissa koko päivän.
Pohjustustuotteet auttavat pitämään Kaisan graafisen kampauksen kuosissa koko päivän.

Kaisa Heikkinen sai vinkit nopean ja kestävän työmeikin tekemiseen Kodin Kuvalehden muuttumisleikissä.

Hoitovapaalla Kaisa ei juurikaan panostanut ulkonäköönsä. Palattuaan töihin Puolustusvoimiin hän toivoi uusia meikkivinkkejä.

"Kun hoidin tyttöjä kotona, käytin lähinnä ripsiväriä. Haluan oppia tekemään meikin, joka syntyy nopeasti mutta kestää freesinä koko päivän. Herään 15 minuuttia ennen muuta perhettä, jotta ehdin laittaa itseni kuntoon", Kaisa kertoo.

Muuttumispäivänä Kaisa sai vinkit herkän ja kirjavan ihonsa meikkaamiseen. Kun rutiinit ovat hallussa, aamun tiukka aikataulu pitää.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Vaalentaminen oli kuivattanut Kaisan hiuksia. Sopivien tuotteiden avulla graafinen leikkaus näyttää entistäkin paremmalta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kuvauksista Kaisa toivoi saavansa vielä ripauksen rohkeutta.

Lasten myötä minäkuvani on selkiytynyt.

"Nuorena minua kiusattiin etuhampaitteni välissä olevan raon vuoksi. Siksi en ole oikein koskaan osannut hymyillä tai nauraa kuvissa luonnollisesti. Nykyisin hammasrako on osa persoonaani.

Lasten myötä minäkuvani on entisestään selkiytynyt. Koen itseni hyväksi ja kauniiksi kaikkine pienine virheineenkin. Sitä tunnetta ei kuitenkaan koskaan voi olla liikaa."

Näin Kaisan uusi meikki syntyi - katso vinkit!

  1. Pohjustusvoiteiden ansiosta meikki levittyy ja pysyy paremmin kuin ilman pohjustusta. Lisäksi ihon pinta silottuu. Pohjusta koko kasvot, myös silmäluomet.
  2. Levitä kasvoille kosteuttavaa ja ohutta meikkivoidetta. Käytä levityksessä sivellintä tai sormia. Läpikuultava meikkivoide antaa kasvoille kuulautta. Heleyttä ja muotoa saat poskipunalla.
  3. Rajaa silmät tummalla luomivärillä kapeaa sivellintä käyttäen: siten saat silmien muodon esiin. Viimeistele meikki ripsivärillä. Huolitellut kulmakarvat antavat ryhtiä ilmeeseen.

Ja näin Kaisaa neuvottiin hoitamaan hiuksiaan:

  1. Vaalennetut hiukset kaipaavat kosteuttavaa sampoota ja hoitoainetta. Käytä pesun jälkeen hiusten pohjustustuotetta, joka tasoittaa hiusten pintaa ja estää muotoilutuotteiden kerääntymistä latvoihin.
  2. Suihkuta hiuksiin vähän suolasuihketta, joka antaa rakennetta hiuksille. Kampauksesta tulee siistin huoleton.
  3.  Kuivaa hiukset föönillä. Unohda harja ja auta sormilla. Kun hiukset ovat kuivat, voit vetää pitkät etuhiukset muotoiluraudalla.

Katso kuvat Kaisasta ennen ja jälkeen!


 

Juttu on julkaistu Kodin Kuvalehden numerossa 05/2017.

Kaisa Heikkinen

37-vuotias jyväskyläläinen on kahden tytön äiti, joka vähän aikaa sitten palasi töihin 2,5 vuoden perhevapailta.

    Sisältö jatkuu mainoksen alla