Jokaisella meistä on ajattelu- ja toimintatapoja, joita luonnostaan käytämme. Lue viisi tapaa, jotka ovat tyypillisiä henkisesti vahvoille.

Henkisesti vahva…

1. Käyttää rakkautta voimana.

Voimaksi muuttunut rakkaus on paljon muutakin kuin parisuhde: se on mitä vain elämässä saamaasi hyvää, joka on tehnyt sinusta henkisesti vahvan.

Rakkaus antaa voimaa, joka tekee rohkeaksi. Henkisesti vahva, rakastettu ja itseään rakastava näkee paremmin voimansa selvitä vaikeuksista.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

2. Keskittyy siihen, mihin voi vaikuttaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Henkisesti vahva katsoo sitä, mikä voi olla mahdollista ja mihin voi jotain vaikuttaa. Ei siihen, mille ei voi mitään.

Henkisesti vahvat eivät vain odota, että hyvä onni osuisi kohdalle tai valita huonoa onneaan. He tekevät, minkä voivat, juuri nyt. Käyttävät voimiaan ja taitojaan siihen, mitä pitävät arvokkaana.

3. Pyrkii toimimaan myönteisesti.

Henkisesti vahva on oppinut lopettamaan valittamisen ja päättänyt ruokkia kiitollisuutta. Hankaluudet hän pyrkii voittamaan myönteisyydellä. Hän keskittyy siihen, mikä elämässä on arvokasta ja hyvää. Tällaiset ihmiset luovat myös muille uskoa onnistumiseen.

4. On sitkeä ja johdonmukainen.

Henkinen vahvuus ei tarkoita vain sitä, miten suhtaudut vaikeisiin tilanteisiin. Sitä koetellaan joka päivä.

Henkisesti vahva on uskollinen itselleen, vaikka ei aina tekisi mieli. Jos luovutat yhä uudestaan, et saavuta sitä mitä tavoittelet, olkoon se vaikka niin pientä kuin kävelylenkki tai ikävän kysymyksen tekeminen vanhempainillassa.

Uskollisuutta itselle kannattaa treenata, sillä vahvuus ei aina tule synnyinlahjana.

5. Toimii uskoen, että hänen tekonsa merkitsevät.

Henkisesti vahva näkee itsensä ihmisenä, joka voi muuttaa maailmaa, pienilläkin asioilla. Tärkeintä ei ole, mitä on jo saavuttanut tai millainen on. Tärkeämpää on se, mitä voimme saada omalla olemisellamme ja ominaisuuksillamme aikaan.

Henkisesti vahva haluaa olla merkityksellinen tässä maailmassa. Hän haluaa elää siten, että voi kokea olevansa ylpeä itsestään. 

Lähde: marcandangel.com

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla