Varoitusviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.

Syysilta on täydellinen hetki kokoontua ystävien kanssa yhteisen pöydän ääreen. Rento ilta syntyy helposti jaettavien ruokien ympärille. Olipa kyseessä iso pannullinen paellaa, dippailtavat kukkakaalit tai höyryävä fondue-pata. Näiden reseptien ääressä on hauskaa napostella ja nauraa!

Kerro meille mikä näistä resepteistä on sinun suosikkisi yhteiseen illanviettoon tänä syksyllä. Voit voittaa upean Knorr-tuotepaketin!

Äänestä syksyn illanistujaisten herkullisinta reseptiä!

Jättikatkarapupaella - katso resepti

Kukkakaaliwingsit - katso resepti

 

Lihaliemi-fondue - katso resepti

 

ARVONTAAN OSALLISTUMISAIKA ON PÄÄTTYNYT.

Kiitos kaikille osallistujille - voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken 3 kpl Knorr-tuotepaketteja (arvo 30 e / palkinto). Osallistumisaika päättyy 1.10.2017. 

 

Kysely

Äänestä herkullisin resepti

Jättikatkarapupaella
Jättikatkarapupaella
46.4%
Kukkakaaliwingsit
Kukkakaaliwingsit
32.7%
Lihaliemi-fondue
Lihaliemi-fondue
20.7%
Ääniä yhteensä: 996
Kaupallinen yhteistyö

Tämä rustiikkinen amuse bouche on yhdistelmä ranskalaisia maalaismakuja. Ankankoipipalat portviinillä maustetussa hyytelössä rapean maalaisleivän kanssa ovat mieleenpainuva herkku tunnelmallisessa juhlapöydässä.

Valmistusaika: 45 minuuttia +hyydyttäminen
Annoksia: 36 kpl


4 liivatelehteä
3 ½ dl vettä 
1 Knorr ”Fond du Chef” kanaliemi -annosfondi
½ tl suolaa
½ dl portviiniä
1 punasipuli
tuoretta timjamia
1 ankankoipi confit -säilyke (kaksi koipea)
vaaleaa maalaisleipää
oliiviöljyä 
1 iso valkosipulinkynsi
karpalohilloa
200 g karpaloita (tuoreita tai pakasteesta)

Lisäksi
n. 15 cm x 25 cm kokoinen vuoka

  1. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen. Keitä vesi ja liuota joukkoon annosfondi. Lisää joukkoon suola ja portviini. Anna kiehahtaa. Liuota joukkoon liivatelehdet ja jätä liemi kattilaan jäähtymään.
  2. Leikkaa punasipuli kuutioiksi ja hienonna noin 1 dl timjamia. Nosta ankankoivet purkista ja poista nahka sekä rasvakerros. Poista luut ja hienonna liha rouheiksi paloiksi. Sekoita sipuli, timjami ja lihapalat kulhossa. 
  3. Vuoraa vuoka (15 x 25 cm) muovikelmulla tasaisesti ja kaada seos vuokaan. Kaada päälle kädenlämpöinen liemi niin, että ankkaseos juuri ja juuri peittyy liemeen. Ripottele päälle timjamin lehtiä. Laita jääkaappiin jähmettymään yön yli tai vähintään 8 tunniksi.
  4. Leikkaa leipä paloiksi. Kuumenna pannulla oliiviöljyä ja lisää valkosipulinkynsi. Paahda leivät pannulla kullanruskeiksi ja rapeiksi. 
  5. Leikkaa jähmettynyt terriini paloiksi ja aseta jäähtyneiden leipäpalojen päälle. Tiputa päälle nokare karpalohilloa. Koristele karpaloilla ja timjamilla. 
     

Tiivistetyt, korkealaatuiset Knorr® Fond ”du Chef”-fondit antavat ruoalle täyteläisen maun. Fondit on valmistettu huolella valituista raaka-aineista, eivätkä ne sisällä lisättyjä arominvahventeita, säilöntäaineita tai keinotekoisia väriaineita. Makuvaihtoehtoja on viisi: kana-,liha-, kasvis-, kala- ja tumma liha -annosfondi.