Älypuhelimeen tai tablettitietokoneeseen voi ladata ostoslistasovelluksen.

Vieraassa ruokakaupassa käyminen on pieni seikkailu. Ovatko kikherneet pähkinöiden vai jauhojen vieressä? Miksi liemikuutiot ovat lihatiskin vieressä eivätkä maustehyllyssä? Riippuu päivästä, onko seikkailu tervetullut.
Vanha, hyvä vinkki on kirjoittaa kauppalista siihen järjestykseen, jossa tavarat ovat kaupan hyllyissä. Tutussa kaupassa se onnistuukin, mutta vielä helpommaksi metsästyksen tekevät älypuhelimeen tai tablettitietokoneeseen ladattavat ostoslistasovellukset.

Muun muassa K- ja S-ketju sekä Valio tarjoavat palveluita, joissa tarvitsemansa ostokset voi listata puhelimen näytölle osasto kerrallaan. Toivomansa ruokalajin ainekset voi napsauttaa listalle myös reseptiarkiston kautta. Ruokaverkkopalvelu Foodie listaa S-ketjun isoista marketeista hinnat ja tarjouksetkin. Allergiat ja erikoisruokavaliot on helppo ottaa huomioon.

Mikä parasta, listan voi koota jääkaapin luona oleva perheenjäsen ja lähettää sen suoraan kaupassakävijän puhelimeen. Ohjeet sovellusten lataamiseen erimerkkisiin laitteisiin löytyvät nettisivuilta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Kun maitokauppareissu hoituu arjen kiireessä luutuneella rutiinilla, on ulkomaanlomalla suorastaan ylellistä harhailla ruokakaupassa ja tiirailla rauhassa tarjontaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kokeile! Foodie.fmk-ruoka.fi, valio.fi/kauppalista

Sisältö jatkuu mainoksen alla