Tässä juttusarjassa esitellään Kodin Kuvalehden lukijablogeja.

"Ote elämän kevyeltä laidalta: musiikkia, ruokaa, kirjoja. Ja kuohuviiniä ja suklaata. Tietenkin."

Chocolate and sparkles on Kodin Kuvalehden sivuilta löytyvä lukijablogi, jota pitää Mari Pöysti. Teksteissään hän mokaa, oppii jotain itsestään ranskalaisen herrasmiehen avulla ja viettää surkuhupaista arkea lapsen kanssa. Tutustu Mariin:

Mistä blogisi kertoo?

"Kirjoitan asioista, joita harrastan ja joiden parissa rentoudun: ruuasta, kirjoista ja musiikista. Blogissani ei ole syvälllisiä postauksia elämästä, vaan kirjoitukseni ovat aika lyhyitä ja kevyitä. En itsekään lue yleensä kovin vakavamielisiä blogitekstejä. Keskityn mieluummin suklaan ja kuohuviinikuplien kanssa kepeisiin aiheisiin. Tekstien yhdistävä tekijä on joka postauksen lopusta löytyvä biisilainaus, lyriikanpätkä. Kuuntelen paljon musiikkia."

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Miksi bloggaat?

"Bloggaan, koska kirjoittaminen on aina ollut minulle helppo tapa ilmaista asioita. Kirjoittaminen on aina ollut elämässäni läsnä tavalla tai toisella. Blogi tarjoaa hyvän alustan teksteilleni."

Millaisia lukijoita blogisi voisi kiinnostaa?

"Luulen, että tällä hetkellä moni kokee maailman vähän ahdistavaksi. Toivon, että kirjoittamani kevyt hömppä saa lukijan hymyilemään. Toisaalta on hurjan jännittävää edes ajatella, että kirjoituksiani ylipäänsä luettaisiin!"

Mikä on oma lempiblogisi?

"Olen lukenut Kirjasieppoa sen alusta asti. En vieläkään ymmärrä, miten joku voi osata kirjoittaa niin hienosti."

Millainen tyyppi olet?

"Olen peruspositiivinen 36-vuotias, ihan aikuinen jo. Pidän konstailemattomasta ruuasta, tuulisista kallioista, rennoista kaupunkilomista ja spontaaneista hyvistä hetkistä. Olen ehtinyt saada elämän varrella muutamia kolhuja, ja ehkä siksi osaan myös nauraa asioille. Nautin arjesta, mutta rakastan juhlahetkiä – ja kieltäydyn vain harvoin tarjotusta kuohuviinilasillisesta."

Mikä oli lapsuuden toiveammattisi?

"Minusta piti tulla poliisi tai toimittaja, enkä muusta edes haaveillut. Nyt tiedän, mitä on luopua niin suurista haaveista ja kuinka onnellinen voi silti olla, vaikka ne eivät toteutuisikaan."

Mitä katsot telkkarista?

"Jäin koukkuun House of Cardsiin ja Vallan linnakkeeseen. En myöskään häpeä myöntää, että olen umpirakastunut Moderniin perheeseen sekä Rillit huurussa -sarjaan."

 

Tutustu Marin Chocolate and sparkles -blogiin täältä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla