Tässä juttusarjassa esitellään Kodin Kuvalehden lukijablogeja.

Eau de Cologne on yksi Kodin Kuvalehden sivuilla tänä syksynä aloittaneista lukijoiden blogeista. Sitä kirjoittaa Johanna Ihme.

 

Hei, Johanna! Mistä blogisi kertoo?

Bloggaan "kotirouvan" arjestani Kölnissä, Saksassa. Aihealueet käsittelevät omia kokemuksiani ulkosuomalaisuudesta, saksalaisuudesta, Saksasta ja vähän Suomestakin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Mikä on kotikaupungissani Kölnissä parasta? 

Kölnissä parasta ovat välittömät ihmiset, Rhein-joen ranta sekä Kölnin tuomiokirkko. Lisäksi kaupunki on tarpeeksi iso, mutta ei kuitenkaan liian iso (se on Saksan neljänneksi suurin). Aktiviteettejä ja tapahtumia on paljon!

Miksi bloggaat? 

Aloitin bloggaamisen, koska huomasin mieleni pulppuilevan kokemuksia ja ajatuksia Saksassa asumisesta. Suomesta Saksaan muuttaminen ei ollutkaan niin helppoa kuin kuvittelin: tunteeni ovat heilahdelleet laidasta laitaan. Blogi on mielestäni hyvä kanava ajatusten työstämiselle ja ilmaisemiselle. 

Kenelle kirjoitat? 

Kirjoitan blogia kaikille ulkosuomalaisuudesta ja ulkomailla asumisesta kiinnostuneille. Toivon blogini tavoittavan sukulaisten ja ystävien lisäksi muitakin aiheesta kiinnostuneita. 

Mikä on oma lempiblogisi? 

Suosikkiblogini on jo useamman vuoden ajan ollut Kalastajan vaimo. Lisäksi luen erilaisia ruoka- ja lifestyleblogeja. 

Mitä haluat kertoa itsestäsi lukijoille?

Olen Saksan lisäksi asunut Italiassa ja Portugalissa väliaikaisesti. Olen armoton Italia-fani. Ennen Kölniin muuttoa en oikeastaan ollut kiinnostunut Saksasta ja vierastin koko maata. Olen kuitenkin ylpeä, että perheemme lähti rohkeasti kohti uutta ja tuntematonta. Ainoa tulevasta tiedossa oleva asia oli tuolloin mieheni Laurin työ. Hänen lisäkseen perheeseeni kuuluu neljävuotias tyttäremme Eevi.

 

Tule mukaan seuraamaan suomalaisen kotirouvan arkea ulkomailla! Eau de Cologne -blogin löydät täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla