Val-äiti hylkäsi aikoinaan tyttärensä Claren. Dokumentissa he selvittävät välejään Kolumbian sademetsässä.
Val-äiti hylkäsi aikoinaan tyttärensä Claren. Dokumentissa he selvittävät välejään Kolumbian sademetsässä.

Kotisohvalla voi kiertää nyt maapallon ympäri. Uutuusohjelmat vievät kiehtoville matkoille Amerikkaan, Filippiineille, Italiaan ja Kolumbiaan. Antoisia tv-iltoja!

1. Aloita Amerikasta

Kokki Akseli Herlevi reissaa halki Amerikan Kaliforniasta New Yorkiin ja maistelee hampurilaisia paikallisissa ravintoloissa. Sarja lupaa selvittää paitsi täydellisen hampurilaisen reseptin myös elämän tarkoituksen. Burgerimies, Sub, alkaen 21.2.

2. Jatka Itä-Eurooppaan

Alina Tomnikov ottaa selvää slaavilaisuudesta.
Alina Tomnikov ottaa selvää slaavilaisuudesta.

Suunnitteletko reissua Valko-Venäjälle, Ukrainaan tai Bulgariaan? Todennäköisesti et, mutta näyttelijä Alina Tomnikovin seurassa pääset sinne silti. Muun muassa Putouksesta tutun Alinan äiti on suomalainen ja isä venäläinen. Matkaohjelmassaan hän tutustuu juuriinsa, asuu paikallisten nuorten luona ja paljastaa, miten trendikästä on nykyarki idässä. Alina idässä, TV 2, alkaen 15.3.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

3. Hikoile Filippiineillä

Selviytyjät Suomi -tosi-tv-sarja vie Filippiinien paahteeseen, Caramoanin saaristoon. 30 000 euron potista kilpailee 16 julkkista, muun muassa Kalle Palander, Katja Ståhl ja Helena Ahti-Hallberg. Nelonen, su klo 20.30.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

4. Piipahda Italiassa

Ella Kanninen johdattaa Etelä-Italiaan.
Ella Kanninen johdattaa Etelä-Italiaan.

Ella Kanninen on asunut Italiassa 15 vuotta, mutta Etelä-Italia on hänelle yhä arvoitus. Sarjassaan hän kulkee normannien jalanjäljissä Campaniasta Sisiliaan ja johdattaa etelän hurjaan historiaan. Ellan matkassa, Yle Teema & Fem ke klo 21, Yle Areena.

5. Karkaa Kolumbiaan

Joskus on paettava viidakkoon, jotta löytää itsensä. Näin väittää rouva nimeltään Val, joka aikoinaan hylkäsi 11-vuotiaan Clare-tyttärensä ja muutti Kolumbian sademetsään. Tässä dokumentissa aikuistunut Clare matkustaa selvittämään välit äitinsä kanssa. Hän haluaa ymmärtää äitinsä ratkaisuja nyt, kun hänestä itsestään on tulossa äiti. Amazona, Yle Fem 25.3. klo 22 ja Yle Areena.

6. Päädy Suomeen

Suomi on täynnä kiehtovia nähtävyyksiä, joista harva meistä on kuullutkaan. Uusi 10-osainen matkailusarja lupaa esitellä ne. Vinkit on koottu yleisön vihjeiden perusteella. Egenland,Teema, alkaen 27.3. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla