Oletko sinä kokeillut kaikki nämä mäenlaskuvehkeet?

Pulkat esiin, laskiaismäki kutsuu!

Mutta miten sitä tuleekin niin mukavuudenhaluiseksi? Pulkkamäessä vaanii töyssyjä, joissa saa pelätä häntäluunsa puolesta. Löytyisikö pehmeitä kulkupelejä?

Auton sisärengas on vanha juttu, mutta painava raahata. Kevyempi uutuus on tyynymäinen Wuuuuf, jota saa erilaisissa kuoseissa ja väreissä. Pulmia on siinäkin: käyttäjät kertovat, että lärpäke lähtee mihin suuntaan haluaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

Pehmeitä laskuja saa myös uimarenkaalla ja kumipatjalla, ellei kivi puhkaise.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Työtovereitani on selvästi kiinnostanut enemmän vauhti kuin pehmeys. Mäestä on tultu elävänä alas vanerinkappaleella, suksella tai kahdella, hupputakilla ja potkukelkalla.

Eräs todistaa, että nahkapohjaiset monot ovat jäämäessä ehdottomat. Vauhtia kiittävät myös pyöreän Ufo-liukurin ystävät, vaikka sekin vyöryy minne sattuu.

Hyvää kyytiä on saatu muovipussilla, jätesäkillä ja suihkuverholla – tosin niillä sattuu kuulemma ankarasti takamukseen.

Lapsille muovikassista saa mäkeen puvun, kun leikkaa jaloille reiät.

Hitaamman elämän ystävät nauttivat pahvilaatikkoajeluista, joista eräs kertoo: "Mäenlaskua jatketaan niin kauan kuin pehvan alla on materiaalia. Ja kimppakyyti isossa laatikossa vasta onkin hauskaa!"

Sisältö jatkuu mainoksen alla